Prijava

ok daću 2000 evra da kupim sve i onda banovati 99% sajta, nema više registracije, samo par likova koji prave generički materijal (posteri, erekcije, dojave za kladžu i slično) koji bi privukao predadolescentsku populaciju na internetu, i za to dobijaju po 0.50 dinara za svaki plus i lajk, naravno reklame su svuda na sajtu, da se iskoristi slobodan prostor sa strane i iskaču svaki put kad otvorite novu stranicu, takođe sve se to stavlja na fejs, plus prodaja majci šolja ma svega, onda opcija da vam stiže štampani materijal na kućnu adresu poštom... Onda dogovori sa nekom političkom strankom oko subliminalne propagande, dogovori sa degenericima tipa Ivan Ivanović da im smišljamo fore i skečeve, TV i radio emisija, eventualno neke ugostiteljske radnje sa brendom vukajlije... i po koji tržni centar

E da, i hteo sam da kažem da će vukajlija onda takođe služiti i kao pokrivač za tajnu komercijalnu distribuciju dečje pornografije, narkotika, oružja, lažnih dokumenata i drugih ilegalnih predmeta i usluga, ali takve stvari se ovde rade svakodnevno već godinama.

А Влајко, шта ти мислиш за који курац Вукајлија мало мало па багује? Па баш због тога што ти мислиш да може да се ради овде, а оно се већ одавно ради.