Evo zašto je pravoslavlje najjača vera

1. pa ovom pljuvackom logikom moze da se popljuje svaki dogadjaj koji postoji na svetu, sve je onda sranje...
    naravno da su sranje svadbe i dosadne i sve kad ides sa kevom i caletom i sa rodbinom i sve...pa samo sedis kao neki pas ovcar i samo pratis desavanja...al su do jaja svadbe kad se zeni neki ortak pa se skrnavis i pijes od jutra do sutra

2. To stoji.

Kad se ortak zenio pre 3 godine, ja i jos 2 druga poceli da ga zasmejavamo pred oltarom kad je imao onu krunu na glavi haha.

3. Meni jedan ortak reko da su mu omiljena desavanja moje svadbe. Kaze bolje od rodjendana, novih godina, slava, krstenja...

4. daj ono kad si jebo mladinu sestru

5. Daj ti onaj video snimak majmune

6. Oprosti mi, badnji je dan, ne znam sta radim :(

7. Матичар на Псетовој свадби почиње обраћање речима: "Ево нас опет на овом традиционалном скупу..."

8. A nije ni jednom bio isti menjam sale za proslave pa se menja i maticar hahaha

9. Rasni

1. Imamo svoj kalendar

Јулијански календар или стари календар је увео Јулије Цезар 45. п. н. е. године

А календар који који бисмо могли да назовемо нашим, Миланковићев, смо исфорсирали на неком сабору, Грци и још неке православне цркве прешле на њега, а наша испалила -.-

10. Kosovac zauzeto

A nije ni jednom bio isti menjam sale za proslave pa se menja i maticar hahaha

Понестаће ти ускоро матичара ако наставиш тако џд

11. Ima kapetana brodova xd

12. joj jedva čekam nekog drugara da se ženi, pa da se prepariram

13. Pa evo sada remeova svadba, jel te zvao?

14. Sad me Rađ zvao da pita o čemu se radi, nakon tvog posta, brt -.-

15. Nek je sa srećom reme!

16. Hahahaha slagao bih kad bih rekao da mi to nije bila namera xd

17. #naforumu naforumu ljutog trolovanja

18. Rasni, kada si poslednji put postio srijedu i petak?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.