"Vukajlija" 2007-2017

1. Stec, kako komentarišeš ovu Митке ijekavicu u Vukajlija, meni se čini da bi trebalo da se piše Vukalija

2. Da vidite neki dan na basketu kaze jedan dusanov ortak e sto sam video neku foru valjda vukajlija ili njuz (a dusan i ja se gledamo pogledom "cuti brate pls ne pominji nista") marija serifovic ljubi sasu popovica u usta a ispod slike komentar "ljubi brat" i smeju se solidno njih 4-5 i dusan mi prisao i sapuce "posterdzije jebene" xd

3. Inace za ovog dasta poodavno znam da je solidna debilcina

4. Ovo nije zahvalnica ovo je jedna vrsta zahvaljivanja...

5. Stec, kako komentarišeš ovu Митке ijekavicu u Vukajlija, meni se čini da bi trebalo da se piše Vukalija

Realno ubacuju jebeno j i gde treba i gde ne treba, onaj retos Draza danas kaze licjemerje

6. mislim da se smeju ko meksikanci ajajajajajajajajaja

7. Licjemjerje ajdukurac

8. ha ha ha ha ha(ovako se moj drugar bosanac smeje na internetu, još mu nismo stavili do znanja da deluje kao da vrana gače)

9. мада боље и утрпати неко ј вишка, него обрнуто

мајке евросиме

евреји стоје иза свега

газда езда

10. Ha, ha, ha je grđe oca mi

11. TEMI VRATIMO SE
    DustBGD89
    Neću ništa da tražim, neću ništa da predlažem, samo hoću da nam prvo svima čestitam Novu godinu, sa zakašnjenjem, zatim Božić, isto sa malim zakašnjenjem, onda Srpsku novu godinu, sa malim urankom, ali (ukoliko neko to nije znao), 14. januara 2007. godine, u etar je prvi put krenula naša "Vukajlija".

Evo nekih interesantnih podataka za "uporedbu":
    -Dudarimov blog (a kontam da neki već znaju da je Dudarim i ovde ostavio traga, i to, koliko čujem, veoma dubok trag, pod drugim nadimkom) je trajao nepune 4 godine.
    -Njuz.net, sa višestruko većim prihodima od samog starta, postoji 7 godina.
    -"Tarzanija", koja je neki nazovi derivat "Vukajlije", sa daleko većom medijskom podrškom postoji 6 godina
    -Čak je i 9gag, koga ne treba posebno predstavljati, skoro godinu i po dana mlađi od "Vukajlije".

Tako da, ono, u svetu interneta, "Vuka" mu dođe ko neki mastodont, mali sajt podignut na serveru u "Kaizenovoj" dnevnoj sobi, koga ovaj redovno noću zaliva Rubinovim vinjakom (pa mu često ne rade reakcije), ali opet, i sav takav, pregura nekako deceniju. Što mnogi nisu.

12. Ničija nije do zore gorila

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.