pOSTERI ZA NEMAČKO TR

1. Jahahahaha svi posteri izbrisani

2. Možda tvoji. Tj tvoji al Direktorovi XD

3. Ja sam više radio na kvantitetu, a on na kvalitetu.
    Svi posteri koji su odabrani njegovi osim jednog LOOOOOOL

4. Imaš 1 boli te kurac šta
    Meni pola definicija pisao Kafka i Cepam Atome a pola Ness i Brus pa živim

5. Od 46 živih definicija samo 3 su moje hahaha

6. ne znam koliko je proverena informacija, al od nekih izvora sa tarzanije sam cuo kako je ox tamo medju njima pricao kako na vukajliju dolaze samo degenerici i kako planira da posle nekog vremena pocne da naplacuje mesecnu clanarinu 1200 dinara i jos je ubedjen da cemo se svi otimati da platimo clanarinu ako ocemo pristup forumu i mojim omiljenim posterima

7. Hahahahahahahaha reci oksu da mi puši degenerični kurac.

8. Ox nije svjestan da zbog tih uvreda može da postane invalid, polomiće mu rasni noge

9. *rasnin ce mu poslati sestoricu sa metalnim sipkama da mu polome lobanju i skacu po glavi. Evo ja ih cekam ima par godina

10. Rasni pičko mala samo prijetiš kerinoooooo

11. Uredno sam mu i adresu dao posto je ime i prezime vec imao, da se ne muce. I opet nista, niko me ne voli :(

12. rasnine pizdurinoooooooo

OKSE NAPUŠI SE KORČINEEEE

Vidićeš kad rasnija dođe i kupi sebi modulatora, obrisaće ti sve postere aahahahha

13. Skupa karta do becmena al dosli bi mi.

14. došo bi ti kurac, ne da ti mama saglasnost da ideš preko granice sa čikama

15. Pa ne bi valjda nosili sipke autobusom? Hahahahaha ili bi trazili sipke tu negde oko moje kuce xd

16. Uzeli bi ono sranje za paradajz xD

17. Lavrov je danas izjavio da ko dira postere na Vukajliji mora računati na to da Rusija smatra kako je to udar na njihove postere. Fatal Eror apruvz.

18. ахахаха умро Вукајлијо.

19. Петар Пезос тотаааално неееема изворе са тарзаније

20. Ја рекох да потпомогнем причу са пар дефки али неко их брише јбг.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.