pOSTERI ZA NEMAČKO TR

1. Bruce je moj otac kakav obrt opa

2. Jebiga, paranoik, kad sam ja pričao da su teorije zavere realnost i da Judeo-masonska udruženja Reptilijanaca rešavaju sve oko nas :)

3. Ich würde dich nicht hergeben, für nichts in der Welt
    Nur du bist meine Schatz, meine schönste Blume

Du bist meine einzige, meine große Liebe,
    ja die Wahrheit, meine einzige Liebe
    Du bist meine einzige, meine große Liebe,
    ja die Wahrheit, meine einzige Liebe

Was wäre ich ganz alleine, ich wäre unglücklich
    Nur du bist meine Sonne, mein schönster Tag

Ich will dich küssen, jede Nacht und jeden Tag
    Nur du bist meine Liebe, mein schönster Traum

4. Dork, Mutter gebrochen, dass, wenn Sie sagte etwas zu mir, dass eine Sache ist und die andere Sache ist wahr. Was bist du? Gott, so dass, wenn Sie sagen, die Worte richtig? Sie sind nur eine Pussy als einen Meter und 20 Pfund, von denen ich mir die Zähne brach, wie ich viele, die gerne von du getan hast. Cocky, der Mann, den sie den Bizeps nennen, damit Sie wissen. Und dass Seselj bitte nicht essen Scheiße oder für Deretića gefickt diese Tadic und CEDA PCKO freimaurerischen verkauft zu ficken.
    Sunt, wie es für dich, ich frage mich oft, wie es das immer nach dieser Idiot fliegen in die Debatte allein zu verteidigen, da nicht izgarara kann. Was sagen Sie, ich bin Homosexuell kann nicht nur über das Internet, weil sie meine Zähne gebrochene Finger fiel leben gezählt. Du bist anlügen mich, ob ich PATRIOTA SISO MALA zerrüttet bin? Also für Sie, Gott brach sich eine Kakerlake und hässlich. Kommen Sie, wenn Sie mutig tell sind, wo Sie sind, so dass wir uns treffen, einige Dinge zu erklären ???

5. LAMENT VUKAJLIJIN
    Baja Mali Knindža style

Ja sam kao dijete otišla iz sela
    Sudbina me mladu za ruku povela

Daleko u svijetu sada živim ja
    Nema Kosme, nema Kajze, nema postera

Željeli su da propadnem, da me ponize
    Nikad neće oni to da dožive

Potrošila mladost, potrošila snagu
    Najljepše je brate kod Oksa u stanu

Oj, Kajzene imam želju da počastim sve
    Uzmi defke, uzmi forum, vrati postere

Želeli su da propadnem, da me mori tuga
    Kad naiđem selom da se selo ruga

Sve što imam to mi je u Lici
    U Mazinu i u Korenici
    Sve što imam to mi je na Vuki
    Oj Kajzene popušiš nam tuki

6. Koliko me ukenjalo da danas pogledam poslednji put rakune koji skakuću da dohvate pičku od Sneki

7. Zaradiće kurčinu, nije Švabo lud da daje pare za ove naše baljezgarije.

8. Od vas bosanaca su odma obrisali ne sjekiraj se XD

9. sve u svemu, nama normalnima što ne pravimo postere isti kurac

10. Pročitajte malo bolje pravila korišćenja. Intelektualna svojina se ne može otuđiti, jedino što se sa sadržajem može uraditi jeste da stoji objavljen na sajtu ili da bude odštampan u nekoj publikaciji povezanoj sa sajtom pri čemu se mora navesti autorsko ime pod kojim je na sajtu objavljeno.

Dakle, bilo ko da je vlasnik sajta IMA PRAVO da drži vaše radove na sajtu ili da napravi štampanu publikaciju u kojoj MORA navesti pseudonim autora i izvorno objavljivanje. NEMA PRAVO objaviti knjigu pod vlastitim imenom niti ima pravo objaviti bilo koji sadržaj BEZ NAVOĐENJA pseudonima autora.

Autorska prava su neotuđiva intelektualna svojina. TO vam je navedeno u tački 6. prava korišćenja sajta. Nemam ništa protiv da ne dobijem naknadu za korišćenje mojih definicija ukoliko sam naveden kao njihov autor. Ukoliko nisam onda ne dozvoljavam njihovo korišćenje na bilo kom drugom mestu osim ovog sajta. Prosto.

Ja sam vrlo pokvareno i sa losom namerom ukrao Cika Labuda drvosecu iz Mordoss Kolove definicije "Novokomponovane drvosece" u ubacio ga kao comic relief lika u jednom svom petparackom romanu koji izlazi 2042 godine u mekom povezu.
    I sta sad, umesto da ga navedem kao genijalnog kreatora tog lika, i dam mu deo ne malog profita plus autorska prava za film (u kome ce ga glumiti Milos Bikovic), da ne pominjem slavu, kurve i kokain, ja treba da trazim dozvolu od VLASNIKA sajta? Kur moj do Moskve.

11. sve u svemu, nama normalnima što ne pravimo postere isti kurac

12. Курац ће да искористи мој постер са слоном кад је обрисан. Ахахахахаха!

13. Truce odaberi mi sad 12 postera da imam krunu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.