Vraćanje vojnog roka

1. како је глуп овај расни јбт

2. U slučaju rata sa Šiptarima na našoj strani će biti i Makedonci i Crnogorci.

3. Ajde debeli pusi kurac i napisi sta je netacno u mojimpostovima na ovoj temi.

4. Натовци су у суштини пичкетине. Прво лично сам се уверио да им се тресу вилице од наших момака који нису имали ни јебени шару на униформи усклађену. Друго сетите се Сомалије. Тамо је било пар снимака како свиње развлаче мртве амере по дворишту. Јебали су их стрелама и копљима буквално сви- од жена и деце до матораца. После су их повукли и заборавили Сомалију. И овде би исто прошли. Само окачиш пар снимака где им развлачиш црева и то је то. Њима су неприхватљиви губици у људству и техници већи од 5%.Да ли су могли да нас сравне тепих бомбама-могли су. Да ли су могли да уђу трупама и освоје Србију - курац су могли. Једино да су нас све побили.

5. U redu je, momci, u redu je - ovo nije cs_assault, već de_dust2. Opustite se.

6. Stvar marketinga - najjače oružje protiv Amera je upravo somalijska metoda, kad na sienenu vide kako njihove "dobre momke" jedu svinje, Ameri pritisnu politiku da vrati ljude iz te zemlje. Prosto ko pasulj, samo treba nabrati dovoljno psihopata da to odrade pa ih posle predati Amerima u sklopu mirovnog sporazuma.

7. Bas to. Da mi je opet da procitam onu knjigu Hitlerovog batlera, mislim da se zove "Sa Hitlerom do kraja" ili tako nesto. U jednom pasusu prica kako su raspravljali oko napada na Jugoslaviju i neki od generala je rekao Adolfu da ce to biti jako tesko i da ce im zarobiti dosta trupa i resursa, Srbi mogu praviti dosta problema. Jer trecina uzme pusku i ode u sumu, trecina podrzava ove u sumi, a trecina koja hoce da saradjuje samo svoje dupe gleda. nesto u tom fazonu.

8. Да ли су могли да уђу трупама и освоје Србију - курац су могли. Једино да су нас све побили.

Pa upravo o tome i pricam, sve bi na pobili. Ukljujucujuci i mene. (u rovu nekom hahaha)

9. Могуће, ал вероватно ниси навикао на дугу фрустрацију, лежање у блату, снегу, ојед од гаћа које ниси скинуо недељу дана, а исто ни чизме, маршеве од по триес километара, једење срања које год ти дају, беспоговорну послушност надређеном чак и ако знаш да ћеш вероватно да погинеш, или издркавање над тобом без икаквог разлога. А са оружјем је релативно лако.

A ti si navikao, jel, 6 meseci u nekoj vukojebini te je spremilo za čitav život?
    Za to služi profesionalni vojnik koji će do svoje 35. godine svaki dan biti u blatu i jedino je taj navikao na to.

Drugo, SAD ima 6000 aviona u Airforce-u, 1500 u Marine corps-u itd. što će reći između 12 i 14 hiljada aviona, imaju 60 satelita koji kruže oko zemlje i mogu da uprate puls na tebi, imaju dronove kojima klikaju iz Minesote i kaže BED GAJZ SRBS BENG BENG. Kada bi ušli u pravi, ono pravi rat, da 3000 aviona krene bombardovati po civilnim ciljevima za 3 sata nas može izginuti milion i po. Tako da ne serite sa vašim ukopavanjima i kurčevima, eno moji su se ukopavali po Ozrenu pa kad je došao NATO i opleo bombama odozgo izginulo ih tušta i tma.

10. Pa koji je cilj sve pobiti hahahaha
    Konkretno NATO nas ne mrzi vec samo oce da nas napravi u jeftinu radnu snagu i da nam uzima prirodne resurse. Koji ce mu kurac unistena Srbija? Nije to sad da su neki od okolnih naroda pa im je cilj ubijanje.

11. Pseto, za koliko bi se učlanio u NATO?

12. Tako da ne serite sa vašim ukopavanjima i kurčevima, eno moji su se ukopavali po Ozrenu pa kad je došao NATO i opleo bombama odozgo izginulo ih tušta i tma.

Ne znam na koliko mesta treba da napišem da ne mislim da bi to bilo od velike pomoći u našem solo ratu protiv NATO-a.

A ti si navikao, jel, 6 meseci u nekoj vukojebini te je spremilo za čitav život?

Znaš kako, malo bolje nula meseci, verovatni. Možda bar malo znam o čemu je reč.

13. Ма јесте, сад је неко блесав да употреби 3000 авиона из ма. Неверујем да се то икад десило сем у WW2 можда. А и УН и остатак света не би то тек тако гледао, а ни влада и народ тог агресора исто, тако да од тога ништа. То једино у неком апокалиптичном сценарију.

А зајебано је савремено ратовање, нема великих групација војски и великих битака које могу да реше брзо исход рата. Углавном урбано ратовање, за сваку зграду, кућу, четврт, пецкање ниског интензитета.

14. Ne, nisi u pravu, Laki, bre, znaš da bi nas sravnili sa zemljom i vratili u kameno doba, izginulo bi milion Srba, i sve bi im to prošlo komotno...

15. Ne znam zašto svi misle da bi Šiptari iz Albanije, Makedonije i Crne Gore kulirali i gledali kako im pravimo šou. Kad sabereš, ima ih oko pet miliona.

Siptari su siptari, i beze cim nisu jaci. Bez americko-evropske podrske su gotovi.
    Prvo i najbitnije je prekinuti im dotok novca iz dijaspore, pre bilo kakvog vojnog angazovanja, za to vreme uskratiti podrsku sa zapada, valjda ce da bude, trebalo bi da bude, onda napraviti sranje na cetiri fronta jug Srbije, sever Kosova, CG, Makedonija, i onda spektakl...
    Ja sam iskreno trenutno najmanje zadovoljan nasim propagandnim delovanjem.

16. А и сад се нешто мислим, да ли је обичном војнику било теже да ратује у античком свету/средњем веку или данас? Ценим да је данас много лакше да се погине, смрт може да те стрефи а да ни не наслутиш и не осетиш: дрон, снајпер, разне мине и замке, бомбардовање са 10км, ракетирање.. Док у време мачева и копаља битке беху веома ретке, само кад се неко зајебе и помисли да је јачи од овог другог а и тај други се зајебе и процени да је јачи од оног другог и настане покољ. Углавном се слабији повуче и оде у тврђаву да се брани. Али када се деси и крене макљажа прса у прса уф, мош мислити.

17. Jebemti sunce a šta je stratega, vidim pola Evrope Srbija...

Ah, da, nas mrze, to je sigurno.

18. Što bi nas mrzio neki Džon peder iz američke vojske. Ne zna nas pokazati na karti.
    Nas mrze balije šiptari i hrvati. NATO uništava države samo zbog para. Pa nisu u Libiji ratovali zbog toga što mrze Gadafija nego zbog toga što vole naftu.

19. Pseto, za koliko bi se učlanio u NATO?

kako to mislis da se ja uclanim u nato? ako mislis na mene direktno ja ne znam koji cu kurac tamo a ako me pitas da li bih srbiju uclanio u nato da sam vucic ja bi im verovao ili ne direktno rekao da mi se napuse kurca i da im jebem sve zensko u familiji. ne znam kako si dosao do zakljucka da jedan ideoloski srpski radikal zeli u nato? jer kazem da bi nas sravnili sa zemljom? to nije zelja da se ide u nato, to je jebena realnost. mi smo u danasnjem vremenu apsolutna kurcina u bilo kakvom ratu osim sa ostalim kurcinama poput nas da bukvalno ne bi bili svesni ni da je rat poceo vec bi nas bilo upola manje i tu nam nikakva hrabrost, inat, prkos, rodoljublje, patriotizam, slavna istorija i strucni vojni kadar(a sve ovo nesumnjivo imamo) ne bi pomogli.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.