Vraćanje vojnog roka

1. Dube lakše se salome. Ne zezaj

2. Ma daj nemoj me zajebavati autore valdemar pa to je neko gerilsko ratovanje vukojebinsko(i bosna je vukojebina izvinite ali jeste) sta sad da zaratimo sa siptarima neki rovovi bi imali smisla? Brt teska artiljerija, oklopna vozila i podrska iz vazduha i samo rokaj jbg nema tu sta pregazi se tako mala zemlja za nedelju dana

3. Ma treba uvesti u škole odbranu i zaštitu i dosta. Može i domaćinstvo.

4. ух што бих ишо у војску сад ал мислим да не могу ни 4 склека да урадим камоли шта озбиљније

5. Zamisli kad nas nato rokao a mi kopamo rovove i valjamo se po blatu hahahaha pa da su krenuli kopneno da se iskrcavaju iz crne gore dosli bi u suboticu na vreme da gledaju sakramento uvece

6. Šta će ti sklek za vojsku? Budi tenkista.

7. Vidi se da dub nije služio vojsku. Kurac su kurcevita, sve se to dotera u red.

8. легију сад да оће да пусте из затвора да испуни обећање и за 24х скупи екипу и очисти косово па да се врати у затвор ех где би нам крај био

9. Животна школа другари. Највећа добит свих тих ратова, КЗБ-ова и војних рокова је другарство. Такви услови створе нераскидива пријатељства...

10. To bi bila prava prica mislim da bi on mogao to da odradi pre svega zbog autoriteta a posle i sto zna znanje

11. sta sad da zaratimo sa siptarima neki rovovi bi imali smisla?

Ја стварно не знам што су их тамо '99 Шиптари толико копали, кажем ти, отегао сам јаја растурајући њихове земунице и фортификације, а и копајући ровове за нас. Мислим да прави рат и није баш толико сци-фи колико на филмовима, док се не укључи Шеста флота ил нека руска интервенција.

12. skoro je bila obuka za ovaj kurčev dan republike srpske i priča mi momak jedan koji je odnedavno u toj policiji, kaže:

Obuka je u toku. Dan Republike samo što nije, i valjalo bi spremiti mlade policajce i vojnike za marš koji slijedi. Iako neiskusni, nepodobni za bilo kakav težak posao, mlaki i odavno potonuli u opijate po volji, bili su primorani da učestvuju u obuci.

Komandir policije ih je nekako natjerao da stanu u kolonu, pristojnu kolonu jednu, ravnu, bez da neko istupa ili da stoji iza, uspio je nekako i tijela da im poravna; pogleda ih, zadovoljan je time što je napravio, i reče im odjednom:
    - U stav, mii-rno!

Samo čuješ nekog malca, presukanog od spida, kako govori jednom momčiću do sebe:
    - Šta priča ovaj druže? Šta mirno?

13. Legija i momci iz Brazila.

14. Zamisli kad nas nato rokao a mi kopamo rovove i valjamo se po blatu hahahaha pa da su krenuli kopneno da se iskrcavaju iz crne gore dosli bi u suboticu na vreme da gledaju sakramento uvece

Znam ljude koji su kopali rovove kao odbranu od nato bombardovanja. Po zapovesti naravno.

Isto tako branili se PVO-om koji je imao domet npr. 3km a oni nas gađaju sa 10km visine haha možeš misliti kako je to izgledalo

15. Zamisli kad nas nato rokao a mi kopamo rovove i valjamo se po blatu hahahaha pa da su krenuli kopneno da se iskrcavaju iz crne gore dosli bi u suboticu na vreme da gledaju sakramento uvece

Pa sta onda mucenici pokusavase na Kosarama onoliko?

16. Ma daj nemoj da ste neozbiljni bre 12 tenkova i dve jedinice i pola kosova je cisto

17. da su krenuli kopneno da se iskrcavaju iz crne gore dosli bi u suboticu na vreme da gledaju sakramento uvece

Nadam se da ti je ovo samo stilska figura, jer bi se mnogo namučili birajući da li da se do Srbije probiju prugom Beograd-Bar ili kroz kanjon Morače. Kroz Vojvodinu naravno da ne bi bilo nikakvih rovova i odbrane, prva odbrana bi bila na Savi. Već viđeno. Ne znam koliko si imao tada godina, ali raspoloženje ljudi, koliko pamtim, ovde bilo je prilično u fazonu, dođite, jači ste, al bar ćemo krvi da vam se napijemo. Što bi se definitivno i desilo. Nije ovo Irak da voziš tenk kroz pustinju i na svakih sto kilometara naletiš na kamilu. Mnogo bi im vojske bilo potrebno, a mnogo bi ih u sanducima i vratili. Nemam pojma.
    A uslovi ratovanja nigde nisu idealni, pa ti rovovi ipak daju bolju zaštitu nego nikakvu.
    I opet kažem, ne mislim na rat kakav je bio i kakav bi tek bio protiv celog NATO-a, već tako neki kao u Siriji, Ukrajini, malo urbano, malo po selima, brdima, šumama, ne haj tek, nego lou tek, recimo protiv Bugara ili u Bosni, ili protiv Hrvata, Šiptara (ako računamo i Albaniju).

Највећа добит свих тих ратова, КЗБ-ова и војних рокова је другарство. Такви услови створе нераскидива пријатељства...

Ja nemam takva iskustva, samo jednog krimosa viđam povremeno po Obrenovcu.

18. Ma daj nemoj da ste neozbiljni bre 12 tenkova i dve jedinice i pola kosova je cisto

Neki tu polovinu zovu sever ili ZSO hahahahaha

19. Ne znam sto se toliko potcenjuju siptari. Mislim ipak ih ima milion ipo.
    Nema veze sto nam je sad vojska u kurcu, ni dan danas nas NATO za manje od gofinu dana ne bi mogao poraziti kopneno. Mozda bi uzeli vojvodinu ali u planinama bi im jebali majku.

20. Ne znam sto se toliko potcenjuju siptari. Mislim ipak ih ima milion ipo.

Ne znam zašto svi misle da bi Šiptari iz Albanije, Makedonije i Crne Gore kulirali i gledali kako im pravimo šou. Kad sabereš, ima ih oko pet miliona.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.