Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nismo mi te sreće
хахаха ако је ускоро четрес година
или ти бомбаш знаш нешто што ми не знамо
Pa on ne zna ni ono sto misli da zna a ne nesto sto ne mi znamo
ZIVEO VUCIC ZIVELA SRPSKA NAPREDNA STRANKA
Ko je dobio sendvic ja sam
hahahahah
uh daj boze da pocne rat da imam priliku zaklati fircija sa farme
pre 18 sati
Sto bi uskoro isao niz vodu?Sa mmfom sve u redu sta je trebalo da se potpise,potpisano je.
ogromna je verovatnoća da ja znam mnogo toga što vi ne znate
Primetili smo
chule tilisi?
I dalje mislim da je najveći problem od petooktobarskih promena na ovamo to sto vojska nema integritet kao institucija,kao i sve druge institucije manje vise.U epohi pre toga su takodje mnoge stvari bile obesmisljene,ali je postojao kakav takav sistem vrednosti,sada toga apsolutno nema,pacifisti i liberali su ostvarili neke svoje fantazije, ali su zaboravili da ovo nije Amerika i nikada nece ni biti,genetsko-prostornom situacijom nam nije i ne sme biti dozvoljeno da izigravamo decu cveca,ko misli drugacije jednostavno nije realan
па ајде реци бомбаш па макар и у пвт мени да не виде остали, обрадуј ме
ne mozemo polunormalnu muriju da napravimo,a oni su birani od strane satro strucnih ljudi.a sigurno cemo nesto napraviti od rendom ljudi koji beze sa planine na 3 obroka dnevno.
Ja imao u vojsci jednog sa planine sto je svakog jutra lupao glavom u ormaric hidranta i drao se SRBIJA! Takvog bih radije pored sebe ako dodje do sranja nego nekog gospodina iz kruga dvojke.
ja u zgradi imam bar dvojicu koji tuku glavom hidrant i vicu srbija.ne uvek u hidrant,al srbija je redovna.
a nisu sa planine.barem ne direktno
Haha kako vam ga uvali Vučić svima što se palite u fazonu bežite bre u kurac odakle pare za to. Haha
Uticaj medija i pranja mozga je najvidljiviji na ovom primeru kad je kod mlađih naraštaja vojska shvaćena kao retrogradna i majmunska pojava zaostalih vremena. Vidim najnaprednije države sveta se pokidaše da vojsku degradiraju i smanje.
Pu pička vam materina glupava jebali vam Aca Lukas i Rasta mater.
Sam pitas i sam odgovaras degenko
Pu pička vam materina glupava jebali vam Aca Lukas i Rasta mater.
+1000000
Kako mi se sere od liberalnih medija usranih koji se samo bore da ne bude vojske i vojnog roka. Jebo vam Soros mater