Vraćanje vojnog roka

1. Jedno od jadnijih trolovanja ikada to si ti ti radis to

2. A vi što vojsku shvatate ko obdanište za dvadesetogodišnjake i obrazovnu instituciju posebno da se napušite kurca.
    I da ste tad kad ste služili svaki dan imali gađanja, manevre i kurseve borbe prsa u prsa umesto čišćenja kasarnskog kruga, posle 10 godina u civilu i hemiroida od sedenja ispred kompijutera više niste ni za kakav kurac. Odjebite elegantno i prekinite da tripujete da će da postanete ko esesovci samo opet da obučete uniformu.

3. Ja umem da cistim lisce i bez vojske jbg. Doduse nikad nisam cistio lisce al mi deluje kao da bih umeo

4. Za kanal vec znam da znam da iskopam

5. prestani da se blamiraš mejmune ti i rasni dva brata

6. U pravu je pseto ali mislim da nije problem izbaciti ta sranja iz vojske i fokusirati je na upravljanje oruzijem, razumevanjem vojnih taktika i strategija itd

7. Neću u vojsku sve dok u njoj više držim metlu nego pušku

8. Pu pička vam materina glupava jebali vam Aca Lukas i Rasta mater.

Treba te trajno banovati zbog ovog. Acu stavljaš u isti koš s onim majmunom čupavim. Bruka!

9. Maestro kako nekom indijancu da objasnjavas vojnu taktiku kad ti je potrebno 6 meseci da ga nateras da ustaje u 6 ujutru i da namesti krevet cim ustane ?

10. Siguran sam da je 15-30 dana ustajanja namestanja kreveta i ciscenja lisca i klozeta dovoljno

11. Ja bih se kladio na manje od 10 dana. Kvota 1.85.

12. Ma svi ste se vi opravili u tu vojsku u pičku materinu. Samo jedete govna i volite da pričate kako jeste pošto morate da racionalizujete nekako da ste u suštini 9 od 12 meseci tamo tupili kurac.
    Ajde bre gledam likove što služili vojsku svi ustaju u 6 rade gimnastiku, pa se umivaju ladnom vodom, pa trče 10 kilometara pre posla. Al mojega. Ista govna ko i mi ostali.

13. Nije da sam imao izbora. Zakon je bio takav. A znaš kako se kaže, ko nije za vojsku nije ni za one stvari. Što bi dike ode u vojnike, što bi škarta osta da se karta.

14. ili digra kladionicu u Bečmenu

15. Ma jes. Prvo što me riba pita je da l sam služio vojsku. Bez toga neće ni da razgovara.

16. ko nije za vojsku nije ni za one stvari

Bude i onih stvari još kako, ko što kaže Majk Tajson šatro maorski delija, CITAT: "u tvorza je tolko seksa bilo da nisam mogao da hodam danima".

Ma to je ono što ja kažem, ko nije bio u zatvoru nije ni za kurac.

17. Ja sam nevin jos kazu mora da mu nesto fali cim nije sluzio vojsku

18. "ribe" možda ne zanima, žensku čeljad poštenu da

19. Eto, zato nisi ni bio u zatvoru.

20. Ja sam bio u zatvoru ako meni kazes

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.