Prijava

A ako bi pak u ratu pobedili i etnicki ocistili kosovo, onda na pusta sela i gradove naseliti silne beogradske podstanare, bezkucnike, pse lutalice i ostale o kojima svaki dan kenja opozicija kako ih je prepuna srbija

ја не капирам шта је циљ било ког рата који би ми водили, и да ослободимо целу ту велику србију шта ћемо са њом? да неће можда међеди да се врате у крајину пусту из београда и новог сада?

Neka stoji, leba ne trazi

сваки рат који смо водили у претходном веку је био баш велика испала, ја бих да могу да бирам водио грађански рат унутар србије, да могу да убијем свакога ко ми иде на курац а да не одговарам

Da se zarati Stevčo bi te dole zaklao ko pile

Onaj ko kaze da je vojska gubljenje vremena je retard. Tih godinu dana ti moze zbaciti 30 godina zivota.

Sta znaci zbaciti jebeno?

Rasni bi oterao zemlju u bankrot jer bi 200 000 ljudi ranio paštetom i makaronama, a kojima bi jedina svrha bila da čiste to što useru.
Profesionalna vojska, svi ostali osnovna pešadiska obuka na najbližem poligonu za ne daj bože i aupičku materinu bre. Ko oće u obdaništes 20 godina nek ide. Niko mu ne brani.

Regrutovan sam u ŠRO, ali su vojsku ukinuli dok sam bio na faksu. Jeri smijem ja da jebem ako sam prošao regrutaciju neka mi neko kaže

Ako može brzo, znate, ovaj.... u erekciji mi je pa ako može brzo

Što se mene tiče, a ne tiče me se, slobodan si kao konj na livadi. Aferim.

http://vukajlija.com/forum/teme/71669-vracanje-vojnog-roka?strana=21#post_3699803

Ako se dobro sećam filma, ispade da smo ti pseto i ja jebali zenu, dok si ti bio na ratistu bar.

Ko god je regrutovan ima legitimno pravo da jebe. Ko god nije nek mu se odseče penis.

Dodji da mi ga odgrizes

Od vojske imam samo popunjenu vojnu knjižicu.

Ko god je regrutovan ima legitimno pravo da jebe. Ko god nije nek mu se odseče penis.

To je pomalo isključivo. Šta ako tek čeka regrutaciju, a ti mu ga odsečeš? Ili šta ako nije regrutovan ali je rođen bez penisa?

Pravo kaže Brus, Rimljani su bili najpametniji, ko ne prođe regrutaciju a oni ga utovare na kamion i prodaju na roblje u Japansku Galiciju. Šta god da mu fali nije problem, svaka roba ima svog kupca.

kad imas 17-18-19 god onda ti tih godinu dana blejanja u vojsci i ne deljuje strasno....kad se priblizavas 30oj i da te neko natera da bacis godinu dana na spavanje sa 40 cimera u sobi je vec malo drugacija prica

koliko bi sinova od raznih toma, vucica, radulovica, jorgovanki tabakovic, velja ilica, palmi i ostalih bilo u prvim borbenim redovima?

Jebo sinove, daj mi Palmu u prve borbene redove, pola čete može da se skloni iza.