Vraćanje vojnog roka

1. U pravu je kontrolor, a moguce da se zapad nakon bregzita i trampa stvarno nece mesati

2. Dobro Mestro je klinac pa malo kenja ali generalno ne greši puno. U vojsci sam bio sa 19 god. uprkos tome što sam studirao u to vreme, pauzirao godinu otišao šest meseci i vratio se. Za mene je to bila čast. Ako dođe do rata imam svoj ves, imam položaj, igrom slučaja i taj čvarak neki sam stekao... uglavnom neću biti sa vama daunovcima u rezervnom sastavu koji ne znate ni da se obujete, zapalite vatru, postavite šator a o disciplini, gađanju i poznavanju opreme i da ne govorim. Kakvih sam se debila nagledao na obuci pa su svi izašli k'o jedan na kraju. Ko će vas sa 16-30 god da obuči bilo šta ako izbije sranje. Biće te pominjari, ruglo države, ubuđala pogan sa gangreoznim stopalima, vašljiva horda koja će da pali i siluje i krade - ološ, ništa bolji od šiptara.

3. Hahaha kakva cast jebena pre si navodio drugi razlog zasto si otisao u vojsku :')

4. Nisam citao temu ali tvrdim da bi nas siptari i bez mesanja zapada zgazili kao dva i dva.

5. papete ajde na fejs minut

6. PuppetMaster
    Hahaha kakva cast jebena pre si navodio drugi razlog zasto si otisao u vojsku :')

Ko je Thilmo ja sam xd

7. Ja se slazem sa dekyjem i insistiracu da budemo u istoj jedinici zato sto je pametan covek i patriota, a osim toga provalio sam da vazda ima neke droge interesantne. Inace ja kad je rat brijem glavu i pocinjem da konzumiram droge. Treba covek u svemu da nadje nesto lepo.

8. Kako li sam ja koji nikad nije slagao ništa postao lažov? Tako mi pošteni prolazimo.

Elem, ja ne bih ratovao sa hrvatima a ni sa šiptarima, slabi smo mnogo. Glupo je da izgubimo opet.

Ja bih neku siguricu, recimo da maltretiramo Gorance pa onda Bunjevce, 1.10 kvota.

9. E da, da se vrati vojni rok. Ako sam ja mogao da šetam babe i dede na očnoj klinici pola godine, neće ove nove generacije da uživaju. U vosjku bre!

10. E Tilmara, zasto čovek ode u civilnu a ne regularnu vojsku?

11. Inace ja kad je rat brijem glavu i pocinjem da konzumiram droge. Treba covek u svemu da nadje nesto lepo.

amin

12. Edina gora gomna od nesluzaca su civilni sluzaci

13. Er realno zast sluze picke nego da obavljaju te civilne stvari, musko ako si treba pusku i pistolj da nosis, ja se ponosim jos mojim skorpionom

14. Нежни цвете, само си још један љутић на ливади љутића. Какво сечење главе те спопада? Превише насиља чучи у теби, цвете шарени. Није свет тако сиво место као што га твоје далтонистичке очи виде. Има нијанси, шарада боја, плејада мириса. Полазећи од себе често превиђаш и газиш друге цветиће. Није то лепо.

15. Полазећи од себе често превиђаш и газиш друге цветиће.

Hhaha, zamišljam tebe kao cvetić i hhehehe.

16. Дал би Вељко васкрсао Тигрове ако штогод буде?

17. Kako to mislis isao si u vojsku da setas babe a ne da pucas iz puske?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.