Avast Internet Security - Besplatna godisnja legalna licenca

1. Ovo je definitivno najšupačkiji potez na vukajliji ikada.

2. Mozda iz tvoje perspektive, iz perspektive ostalih podseticu na zaista supacki potez od pre nekog vremena:

Naime, jedna clanica na chatu je pitala koja je prosecna velicina kurca, sad neki su pricali ne znam 15, 16... a ona majku joj kurvinu kaze, a sto mi je Rasni onda rekao 11? Ahhahaha, ne znam jel neko sacuvao to.

3. Jedno je prozivanje i bezazleno podjebavanje po sajtu. Ali ovo sa virusom sto si okacio je stvarno FUJ.

4. tacnije 11 virusa, ahahaha

5. Ti si bas opterecen kurcevima. Pises o eruovoj slici kurca sto imas sacuvanu na kompu, pominjes duzinu moga kurca i sa svake moguce teme ti skreces na kurac. Latentni peder si.

6. Lol, da li ste stvarno ladno kliknuli na link. Čak mi je teško da mi vas bude žao. A što se Bonbona tiče, ovakve stvari su za bananu, bez obzira što treba biti konj da bi kliknuo na link.

7. ne nerviraj se, evo ti drugar 162 i ti 11 to je ok kad saberes

8. "Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma."

Kompjuterska Biblioteka | 7. Maj 2009.

9. Saberes Remeovu visinu i Rasnijev kurac i dobijes bombasevu visinu

10. Sve i da je to kao sto pise na tom sajtu...to ne vazi za nas vanevrounijce i kontam da radi samo svabama...

11. Putinka, sad operes picku posle 4 nedelje, skines tarzancice sa dlaka i prestanes bosnji rasni 11 davati login naloga.

12. Koliko je jeziva činjenica da ovakve bljuvotine piše čovek koji ima 45+ godina.

13. I jos cerku ima

14. Ušao u menopauzu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.