Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Срам вас било. Чекакте да одем па облајавате. Лагала бих кад бих рекла да се нисам томе од вас надала. :)))))))))))))
од нас се може свашта очекивати:))
Важно је да нам није досадно. :)
мени сте ви баш досадне ал вас трпим, шта ћу
јадан ја:)
Е ти се онда ухвати за те твоје длакаве уши па играј.
боље и за моје длакаве уши него за твоју костурску главу
Јес па да се исечеш на ножОве.
видиш како знаш,маруљо
Bude li neko ali NEKO pomenuo igru od sinoc
Bijem!
De je kazna za mene i zekanu
(zekana sine dobih info da je pedjolinu nocas kita ispala...pravde ima)
Још сам овде Јано. Не имирирај ме. :))))))
Кад дође Мара, смислићемо нешто. Фино има да буде. :)))))
hahahahah
HAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHH sad ali sad tek vidim sta ste sinoc radili..ja sam morala da pobegnem
ahahahahhaha budale e neka je...tema nam dugo ovako ziva i vesela nije bila :)))
I Maro opasna sam ja pitaj kog oces ali nisam ja kriva sto te se plasim malko :)))))
Mi smo vesele devojke,
mi smo vesele devojke...
"Ćao, ja sam Zeka...
Pozovi Janu...
Mmmmmm Mara...
Traži Munju..."
Mi smo vesele devojke,
mi smo vesele devojke... :))
јано, па ти не знаш шта било са китом?
видиш да совуљаге још нема...
Вид' Минга. У бизМис нам се меша. Није ти доста што имаш свако пето звање гратис. :))))
Е па кад се већ плашиш онда ћути. :))))
sovuljaga je otkinula kitu i sad je zvace misli da je cajna :)
mindzo....hahahahahahahahahhahah :))))))
Necu da cutim u prirodi mi je da se kurabecam HA :))))
што се синоћ ниси курабецала јебем те смотану
HAHAHAHHAHAAHAH odista sam sinoc bila znas kako umorna
zaspala sam sa kompom na krilu...nisam se ni odjavila..bila sam mnooogoo umorna!
Nije izgovor!
Љубим те Зеко у те твоје уши. :)))
море због тебе мене овде јебу ове две кокошке, и онај судија:)))
evo jebite mene!
nudim se ostavite zeku na miru!!!