.png

1. A jes lud kolibar jebo ga ćaćin ćaća

2. (ovo inače pomislim svaki put kad vidim kolibrija (na tv-u da) nekad se zamislim pa i izgovorim naglas pa posle ne mogu da objasnim šta mi je smešno i gledaju me kao budalu eto)

3. александаркг

(ovo inače pomislim svaki put kad vidim kolibrija (na tv-u da) nekad se zamislim pa i izgovorim naglas pa posle ne mogu da objasnim šta mi je smešno i gledaju me kao budalu eto)

Rekao bih da poprilično često viđaš kolibrije na tv-u. Uglavnom si sam u tom momentu, ali desi se ponekad da je oko tebe i ostatak familije kad se kolibri spontano pojavi na ekranu. 20-30 kolibrija godišnje? Manje? Više?

4. Pa ne baš, pre će biti da sam video ukupno 4 kolibrija za sve ove godine otkad znam za ludog kolibra i da sam svaki put pomislio na to, a da mi se jednom omaklo tako da dobro cepidlako jebotebog dobro loše sam se izrazio u drugom delu a šta si zapeo sad pa šta je jebeš me ovuda u sitne sate a

5. to ti vraćam za ono što si ti mene jebo ono jednom

6. око за око зуб за зуб јбг

7. A jes ozelenjavio cokule ko ce to prati

8. Ma uostalom šta se ja tebi pravdam, jeste svaki dan gledam emisije o kolibrijima odgledao sam jedno 70 emisija. Otac mi je čuveni kolibričar pa zato.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.