Prijava · Registracija
Thumb ezgif.com abde45f0a8

Ja samo da napišem da sam upravo večerao ladne lazanje, a koja je ovo pesma u pitanju ozbiljno nemam pojma!

Thumb zelda triforce pegatina 570x600

Triforce

Pa da, u suštini si u pravu. Ja iznosim samo teorije i nemam objašnjenje jer objašnjenje ne postoji niti je bitno za bilo kakav razvoj događaja. Pitati se zašto se nešto desilo je jako neprofitabilno, rađe se zapitaj ŠTA je to što se desilo. Verovatno me nikad nećeš videti da negde nešto pokušavam da pojasnim. Da dočaram da ali da razotkrijem stvarno zašto je to tako nema smisla jer ti na kraju i ostaju samo spekulacije.

Thumb ava

Раdјарm Kurac

E ovo si dobro rekao, alal vera

Thumb mance 1

Skočimiš

Naborana lica mršte se jer ne znaju za ljubav

Thumb 14555982 1769036706707290 778115401 n 1

ollanik

pa ne moze tako,triforce,postoji razlika izmedju istine i lupetanja jebenih gluposti,ako ne mozes objasniti svoju teopriju,onda i nije teorija...teorija nije cvrsta ko zakon,ali ima svoja pravila da bi uopste bila teorija

Thumb zelda triforce pegatina 570x600

Triforce

I opet on mora da pominje zakon. Čoveče vidi: ZAKON je nešto što su ljudi izmislili da bi kontrolisali takve umove kao ti, kapiraš. Šta ti misliš da će jabuka pasti na zemlju zato što je Njutn tako rekao? To je prirodna stvar nešto sasvim normalno nije određeno nikakvim pravilima, pravila su tu samo da bi nama ljudima lakše bilo da shvatimo pojave koje nas okružuju i ne možemo da pojmimo. Svet je takav, nejasan, bez granice jebiga. Možeš ti da ga stavljaš pod lupu i seciraš kolko oćeš al opet ništa nećeš izvući što će ti reći da je to tako i tako mora biti. Ovo sve je pre svega jako jako promenljivo i danas će biti vako, a već sutra se otkrije nešto novo i suzbije to što si mislio da je tako. Isto je i sa istinom koja je irelevantna za bilo čije napredovanje kako psihičko tako i materijalno.

Thumb 14555982 1769036706707290 778115401 n 1

ollanik

to da je zakon promeljiv je prica za glavice poput tebe...nece se promeniti njutnov zakon jer nije bezveze zakon...isto kao sto se nece promeniti to da je kamen tvrd ili to da vatra gori i sta je zapaljivo a sta ne...i to da se picke prze na ljuto tretiranje...samo sto je njutnov zakon komplikovaniji od tih zakona pa ti je apstraktan...apstraktan ti je i ovaj za ljuto tretiranje picaka...a ti se tesi sa nekim verzijama istine i pokusavaj stvarati podlogu sebi za lupetanje jebenih gluposti koliko hoces

Thumb zelda triforce pegatina 570x600

Triforce

Da li si ti svestan da ćeš za koju godinu da se vratiš na ovaj forum ako Vuka bude još postojala i imaćeš totalno drugo mišljenje o svemu što si iznad napisao. Kamen je tvrd da, ali kroz vreme se menja njegova struktura što zbog spoljašnjih uticaja što zbog vremena i može postati jebeno blato. Gravitacija se može izmeniti za sekund samo ako dođe do malog pada meteora koji će pomeriti zemlju iz orbite itd itd. Dakle ja pričam ovde da ništa nije konstantno i da ništa neće zauvek biti tako kako je sada. A ti piši šta oćeš boli me više kurac. Mozak ti je mali i imaš zatvoren um jbg to je tvoja stvar.

Thumb 14555982 1769036706707290 778115401 n 1

ollanik

pa i to da ce kamen smeksati i to da ce zemlju razneti sunce i mnogo toga spada pod zakone...bas nemas pojma o cemu pricas

grubo jebanje kapiras kao nasilje i zakone prirode kapiras kao BALJEZGARIJE

Thumb zelda triforce pegatina 570x600

Triforce

Ahahahah a ko ih je klasifikovao u zakone? Vidi druškane, neću sad tu nešto da te vređam i sl. ali nisi trenutno sposoban da kapiraš nešto ovakvog karaktera jer si malo zatvoren u glavi, ne razmišljaš van kutije (outside of the box što bi rekli Šveđani). Vrati se jednog lepog dana kad prošetaš kroz neki park i vetrić ti pirne u lice pa kroz nozdrve do mozga, malo ga proljulja i bude ti sve dosta jasnine oke? :)

Thumb unnamed

Puzzle-Fox

Auuu što ti reeeečeeee :O

Thumb capture

Mickey Savage

Koja je ovo pjesma?!?

Ljepša nego Danica?

Thumb 14555982 1769036706707290 778115401 n 1

ollanik

Ahahahah a ko ih je klasifikovao u zakone?

priroda

Vidi druškane, neću sad tu nešto da te vređam i sl. ali nisi trenutno sposoban da kapiraš nešto ovakvog karaktera jer si malo zatvoren u glavi, ne razmišljaš van kutije (outside of the box što bi rekli Šveđani). Vrati se jednog lepog dana kad prošetaš kroz neki park i vetrić ti pirne u lice pa kroz nozdrve do mozga, malo ga proljulja i bude ti sve dosta jasnine oke? :)

uzmi se i prevrni