U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Verovatno par desetina zaludnih prema informacijama AV
https://pbs.twimg.com/media/C85A0EdXkAEg80G.jpg
Jel moguće da ovoliki broj ljudi ne interesuju Englezi u 16 i Real-Atletiko?
Dobri su protesti, ljubazni. Evo me na sajmu nisam nikog video, posle idem na tasmajdan, ostanite verni sebi i budite dobri, shine on you crazy diamonds!
какви сте ви смећари што протесвујете. нуле људске једне.
едит: у ствари претерујем. знам да су многи од вас само потпуне незналице и живе у својим микрокосмосима и само се њима баве.
кад видим какви смећари тамо иду и ко то води. или су анархисти или комунисти или нво или либек или неки врста екстремиста свакако. на фб људи који смећаре о томе, то су такви немачи појма, ексераши са аде бојане, нерадници, уметници, често из провинције, фду, живе у својим лгбт мехурима и инстаграмима. за 90 посто њих знам као чињеницу да буквално не знају нпр. шта је дос, ко је мира марковић, да је у сирији рат итд итд... и такви ће да ми кроје капу. шупичкуматерину.
snimak s prethodne strane 47:54 hahahaha
https://pbs.twimg.com/media/C85NE1dXkAA9q0G.jpg
To je to davide
prilicno vleik broj smecara i ekserasa sa ade bojane je prisutan moram priznati zar ih toliko ima xd
Jebote kakav fles, sad ako ides da bijes demonstrante, istovremeno mozes da kazes da si isao da se bijes sa pandurima, sve granice su izbrisane
Mislim da bio opkoljen i samleven djonovima u paštetu kad bi imao mudašca za takvo nešto, Torazulu
To torazulu. Ono ranije kad odes na protest znas da ce te pandur ispendreciti sad kad bih otisao nista mi jasno ne bi bilo. Jos vojska jebem ti ono ranije kad dodje do vojske samo se penji na bilo sta gaze onim dzipovima mamu im jebem
I da odem da setam sa pandurom, vojnikom, pederom, feministkinjama i nekim drogerantima? Ma daj nemojte me ljudi jebati
кад видим какви смећари тамо иду и ко то води. или су анархисти или комунисти или нво или либек или неки врста екстремиста свакако. на фб људи који смећаре о томе, то су такви немачи појма, ексераши са аде бојане, нерадници, уметници, често из провинције, фду, живе у својим лгбт мехурима и инстаграмима. за 90 посто њих знам као чињеницу да буквално не знају нпр. шта је дос, ко је мира марковић, да је у сирији рат итд итд... и такви ће да ми кроје капу. шупичкуматерину.
A ovi verovatno imaju doktorske disertacije?
https://www.youtube.com/watch?v=dV2ht3RH7_c
Kao i celoj opoziciji jedini odgovor na bilo koje pitanje ti je "a vidi ove". Glupi ste ko kurac pozz
ne samo što je "vidi ove" odgovor bedan, nego što ovi seljaci možda ne znaju da se popnu uz pokretne stepenice, ali sigurno ukupno znaju više od beogradskih studentskih padavičara, znaju tipa da zakolju svinju ili cirkularom da rade ili neki kurac već
a kurčenje sa 30-50 hiljada ljudi pogotovu pokazuje koliko ste jadni. Mislim ok bravo, protest je prešao iz ranga kurčine u ok brojnost.
Pseto jesi to ti na snimku kad se toliko nerviraš?
Eh taj cinizam i prizemna vredjanja...ja sam iznad toga, ja sam elita ovog grada
Gvozdena potpisujem