BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. Srbi zaslužuju gospodina Aleksandra Vučića i nemaš ti tu šta.

2. Pa de si bre ti Teco? :-)

Ja sam pickica i ne smem da odem u gomilu da me izgaze, samo umem da izdvojim jednog, eventualno dvojicu tako ko ti i pokazem kako izgleda close-up djona od patike.

Jel znas ti vic o Teci inace?

Ucili mladozenju "Kad bude vencanje-ti se samo drzi starog svata, on ce sve da te savetuje. Na veselju ti samo prati kuma, kako on pije tako i ti, kako on igra-ti isto. E, a kad bude prva bracna noc-TECA (ti) ce da bude ispred vrata, ako ti nesto ne bude jasno ti samo zovi njega. Sve prodje po planu, ovaj u sobi sa mladom, i zove Tecu, "E aj udji za momenat", ovaj sav srecan skida pantalone i ulece unutra, a mladozenja mu kaze "E OVA MOJA NE ZNA DA PUSI, AJD JOJ POKAZI CAS!"
    TECA ahahahaha, kad god to vidim setim se vica.

3. on i dalje prica, odlucuje o Agrokoru, deli moje pare privatnim frmama, naredjuje da pocne skupstina sa radom, ovo polako postaje nepodnosljivo i nece izaci na dobro

4. Zdravo Torazulu:) I? Šta ćemo sad? Jel oćeš da ti ispričam neki narodni masniji vic ili da ti zamandalim dva dlana da se upišaš? Ne znam kako me to zamišljaš, al mislim da imaš iskrivljenu sliku- gabaritniji sam čovek, da ne kažem korpulentniji gospodin. Dok mi za tebe po izboru eventualnog sparing partnera "da izvučem nekog najžgoljavijeg iz mase" zaudara po kamenju u džepovima pri jačem vetru! Pozdrav braći srpskoj preko Atlantika!

5. Srbija je valjda institucionalna država, zašto se ne borite institucijama protiv onoga što vam smeta? Sednite, sastavite tužbu, navedite razloge i argumente, pa prosledite nadležnim pravosudnim organima da se time bave i rešavaju ako postoji osnova. Ulicom ne rešavate ništa

6. Ahaha najjače je bilo ono na chatu čekaonice kad ona članica pita kolika je prosečna veličina kurca i sad neko kaže 15, 18 šta ja znam, a ona kaže što mi Obrokplusplataplus (teča) rekao 11, ahahahha sećam se koja je to sprdnja bila

7. TEČA!
    Srbija je valjda institucionalna država, zašto se ne borite institucijama protiv onoga što vam smeta? Sednite, sastavite tužbu, navedite razloge i argumente, pa prosledite nadležnim pravosudnim organima da se time bave i rešavaju ako postoji osnova. Ulicom ne rešavate ništa

Samo jedna reč "VALJDA" pokazije da i sam znaš gde je problem.

8. e jel može neko Sorošev mob da mi pošalje na pp

9. tisuce i tisuce studenata zele da sruse demokratski poredak, sad treba AV da uradi ovako nesto

https://www.youtube.com/watch?v=Nne2feNUEu8

10. Moze Teco ta dva dlana, ja jesam zgoljo, al ne dam na sebe boricu se ocajnicki do kraja.
    Il ispricaj vic, ajde.
    (Ocekujem duha s plavim okom ili tako neki klasik)

11. Gledam koliko se ljudi skupilo na ovom mitingu protestu ili cemu vec i razmisljam koliko je to ljudi koji nameju nesto pametno da rade, koliko neskuvanih ruckova, koliko izdrzavanih balavandera, koliko neporodicnih ljudi...nije vucic kriv, nije.

12. Sad ce teca da isprica tri debela nemca brt xd

13. Pa to je to, najteze je priznati sebi da gresis, da ne znas, tu isplivaju pravi ljudi, a ovi ostali..eh pa evo njih vidite

A ceca da baci besplatan koncert blokiran bi bio ceo grad kakav bi to kontraprotest bio lele

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.