ajeroplane ovim momcima svaka cast i jasno se vidi da nikako nisu vucicevi ali nisu ni za ovaj olos koji organizuje i manipulise glupanderima, trebalo je imati i hrabrosti za ovo, a ocekujte sve vise pristojnih pametnih ljudi koji ce izaci da zavrnu usi misevima ako se ne vrate u rupu, nema ovde potrebe vucic da reaguje, pristojna srbija ce resiti ovaj problem
kažu da se vodi rat u tunelima ispod beograda
Protestanti prokopali skoro do skupstine, sve se bodu noževima u mraku, ne smiju da pucaju zbog metana
ima li ko info za ovo, čuh maloprije u prodavnici
Jeste, vučić izašao na ulicu i zamolio 5 ljudi ako mogu da odu do NS da drže par transparenata, nije da ima na gotovs spremnih jedno 500k kojima treba da namigne da se pokupe u autobuse i opa eto kontramitinga, baš bi se brukao sa njih 5-6, jeste da.
ако још неко спомене сендвич на теми избацићу га са сајта.
alo davide, đe ti sendvič
Kakav je sendvič botino aahahahh
ахаха сендвичару један
el dobar sandwitxh BOTINO Ahhhhhhahahhahhahahggahhahah
ajeroplane ovim momcima svaka cast i jasno se vidi da nikako nisu vucicevi ali nisu ni za ovaj olos koji organizuje i manipulise glupanderima, trebalo je imati i hrabrosti za ovo, a ocekujte sve vise pristojnih pametnih ljudi koji ce izaci da zavrnu usi misevima ako se ne vrate u rupu, nema ovde potrebe vucic da reaguje, pristojna srbija ce resiti ovaj problem
jasno se vidi da nikako nisu vucicevi
Hahahhahah. Sad kad nisam umro
https://pbs.twimg.com/media/C851EVTXYAA5jw-.jpg
Ma daj ja sam jebena budala sto ista pisem treba da te nahranim kurcem ko ps i aj zdravo
kažu da se vodi rat u tunelima ispod beograda
Protestanti prokopali skoro do skupstine, sve se bodu noževima u mraku, ne smiju da pucaju zbog metana
ima li ko info za ovo, čuh maloprije u prodavnici
Pa treba arming, pošteno.
Jeste, vučić izašao na ulicu i zamolio 5 ljudi ako mogu da odu do NS da drže par transparenata, nije da ima na gotovs spremnih jedno 500k kojima treba da namigne da se pokupe u autobuse i opa eto kontramitinga, baš bi se brukao sa njih 5-6, jeste da.
Hahah makaronac čuo sam i u doboju isto kopaju i zarđalim viljuškama se bodu
Protestanti izasli na ulice mi pravoslavci kod kuce
Aleksandar Vucic?
Papet kakve su svinje botino aahahahah
Ahaahah
Aleksandarkg kakvi su bonovi botino hahahahahaha
Kakve su kurve botino ahaahhh
A ne čekaj ovo baš i nije neka prozivka...
Hahahahaah
nije da ima na gotovs spremnih jedno 500k kojima treba da namigne da se pokupe u autobuse i opa eto kontramitinga
Bez autobusa ništa?