BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. ако још неко спомене сендвич на теми избацићу га са сајта.

2. alo davide, đe ti sendvič

3. Kakav je sendvič botino aahahahh

4. ахаха сендвичару један

5. el dobar sandwitxh BOTINO Ahhhhhhahahhahhahahggahhahah

6. ajeroplane ovim momcima svaka cast i jasno se vidi da nikako nisu vucicevi ali nisu ni za ovaj olos koji organizuje i manipulise glupanderima, trebalo je imati i hrabrosti za ovo, a ocekujte sve vise pristojnih pametnih ljudi koji ce izaci da zavrnu usi misevima ako se ne vrate u rupu, nema ovde potrebe vucic da reaguje, pristojna srbija ce resiti ovaj problem

7. ArminVanBuuren
    jasno se vidi da nikako nisu vucicevi

Hahahhahah. Sad kad nisam umro

https://pbs.twimg.com/media/C851EVTXYAA5jw-.jpg

8. Ma daj ja sam jebena budala sto ista pisem treba da te nahranim kurcem ko ps i aj zdravo

9. kažu da se vodi rat u tunelima ispod beograda
    Protestanti prokopali skoro do skupstine, sve se bodu noževima u mraku, ne smiju da pucaju zbog metana
    ima li ko info za ovo, čuh maloprije u prodavnici

10. Pa treba arming, pošteno.

Jeste, vučić izašao na ulicu i zamolio 5 ljudi ako mogu da odu do NS da drže par transparenata, nije da ima na gotovs spremnih jedno 500k kojima treba da namigne da se pokupe u autobuse i opa eto kontramitinga, baš bi se brukao sa njih 5-6, jeste da.

11. Hahah makaronac čuo sam i u doboju isto kopaju i zarđalim viljuškama se bodu

12. Protestanti izasli na ulice mi pravoslavci kod kuce

13. Papet kakve su svinje botino aahahahah

14. Aleksandarkg kakvi su bonovi botino hahahahahaha

15. Kakve su kurve botino ahaahhh

16. A ne čekaj ovo baš i nije neka prozivka...

17. александаркг
    nije da ima na gotovs spremnih jedno 500k kojima treba da namigne da se pokupe u autobuse i opa eto kontramitinga

Bez autobusa ništa?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.