Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Covece nepostoji nikakva opozicija nemoj me zajebavati.Znas kad ce da se organizuju do leta ako ovaj raspise vandredne?Nikad.Ljudi na godisnjim odmorima,studentarija se drogira na zakintosu,pojesce ih.Ne znam koga vise prezirem,ljude koji glasaju za sns i sps iako nisu nikako uslovljeni i ne ocekuju direktnu korist od njih ili ove sto protestuju,niti znaju zasto niti ko ih vodi.Dok pevaju svoje onesvesti se parole,namestaju se Vucicu da kulturno izadje i kaze ljudi ja ne mogu pred ultimatumima,moramo da proverimo volju naroda.
Pseto šta vas uče u tim bečmenskim osnovnim školama :)
Nisi dobro video, nije 13 godina razlike nego tri, rezultati 1997. i 2000.
I da mutavi naprednjaci koji ne znaju da koriste pokretne stepenice su primer politicke pismenosti za govnjive studente koje gledate na protestima.Jadna ona drzava kojoj studenti nesto odlucuju
Hahaha a jbg brate ne udubljujem se ja preterano u ove politicke postove banem samo ispolivam ako je neka gluperda tu i nastavim sa svojim aktivnostima
A koliko je sps bio na vlasti moze li mi neko reci?
слобо 10 година, а дачић сад ево већ 9 стиже га лагано
To je relativna kategorija koliko je ko bio na vlasti. Vuk Draskovic je recimo verovatno sve skupa 15 godina na vlasti, a realno vecu moc i ovlascenja od njega ima Biba Struja.
Ako računaš onu famoznu Osmu sednicu onda 13 godina, a ako računaš od prvih višestranačkih izbora u Srbiji onda 10.
Ne treba zaboraviti da je Vučić došao na vlast uz pomoć Dačića, a sad u ovih njegovih 55 posto u prvom krugu ima bar 12 do 15 posto SPS glasova. Dačić je 2012. napravio dogovor sa Tadićem, pa ga izjebao. Ne bih se iznenadio u jednom trenutku izda i Vučića. Samo, to će biti ne "kad ljudi postanu suviše nezadovoljni", već kad Vučić ne bude više "faktor stabilnosti u regionu", pa ga ovi sa Zapada puste niz vodu, kao Tadića pre njega.
Pa to je to brt, 12-13god. I u trenutku kad su bili ne najjaci nego sve i sja su menjani. Tako ce i vucic biti smenjen kad bude mislio da je sve i sja a ako mislite da trenutno to misli onda bas onako nemate pojma. Sad kad usere sledece parlamentarne sa 65 posto pa kad tek krene jebada e tek tad mogu neki ljudski protesti sa polomljenim lobanjama da se organizuju pa da ga skidamo
Vučić bukvalno precrtava Dodikov sistem održavanja na vlasti. Razjebava opoziciju privlačenjem sebi pojedinaca ili čitavih stranaka, odradi mandat, te stranke izgube glasače, pa ih pusti niz vodu. Tako će biti i sa Dačićem.
A partijska zapošljavanja, prijetnje otkazima ukoliko se ne glasa za vlast itd., to kod nas fercera 15-ak godina.
pa nisma valjda bosanci da to mkože da ide 15 godina
e šalabe šta kažeš na ovo
http://i.imgur.com/acPGOy0.png
ns glavni grad podrazumeva se
Брт, Бијељина главни град,зар није очигледно кад смо у срцу Републике.
O ovome mislim da je neko uspeo da "drzavu" ili entitet ili kako god sa jednim od najgorih izgleda sto se oblika granica tice ucini jos gorom hahaha
U bijeljini možemo da napravimo neko sranje da kad ljudi putuju ostavljaju pare tipa iznajmimo palmu od srbijanaca da napravi akva park blizu iz svih krajeva ove prelepo oblikovane zemlje!
Не верујем да му је толико донео Дачић. Мислим да је Вучић мање-више имао својих 48 посто, да су СПС-овци додали до 55 тих 7 посто, да је мањи део преосталог Дачићевог бирачког тела гласао за неког другог, а већи део остао кући и допринео слабој излазности због незадовољства што СПС није изашо са својим кандидатом.
Имао Дачић скоро 20% на тим првим изборима кад су формирали власт са Вучићем, па на сљедећим 12%.
ЕДИТ: Имао је 14,5% 2012. године, и са 24% Снс-а, Млађан Динкић је припомогао формирању власти са 5,5%. Сад дефинитивно знамо да је Ђомлиних 5,5 припојио Вучић себи + сигурно 10% Спс-а и Палмине и Кркобабићеве гласаче. Таман изађемо на неких 55% колико је имао сад на изборима.
iskacu polako sponzorisane stranice na fejsu protiv ovih majmuna, slike kako ostavljaju djubre, slike ovih nvo glavica itd. malo kontrapropagande svaka cast vucicu kakav je to politicar jebem ti RESPECT
a evo i sponzorisane objave ds-a general u penziji sreto malinovic podrzava ove sto se bore za zakonitost i postovanje haha pa nikada nece odustati zuta posast