BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. u konfederaciji konačno ce dođoši postati prihvacena nacionalna manjina u vojvođanskom delu države

2. pa nisma valjda bosanci da to mkože da ide 15 godina

Mislim da će trajati dosta duže, stegni kaiš xD

Zastava gowno, ja se nadam trećem entitetu u BIH, pa da upadnemo u Herceg Bosnu.

3. ŠTA JE, GOSPODINE NOVINARU, ŠTA JE NAJVEĆE ORUŽJE NA SVETU, ODGOVORI MI?

JA ĆU DA DAM ODGOVOR AKO TI NE ZNAŠ!

E ORUŽJE NAJVEĆE NA SVETU U SVAKOJ DRŽAVI JE LEBAC!

ZNAČI GLADAN VOJNIK NE RATUJE, NEGO SIT!

GLADAN SE PREDAJE I BACA ORUŽJE, A SIT DAJE OTPORA I RATUJE. ZNAČI, ŠTA MISLI OVA DRŽAVA SA NAMA?

NA PRIMER, DA MI PROIZVEDEMO LEBAC, ZA ZADNJI MESEC DANA TRI PUT NAFTA POSKUPLJAVA, PA NA ŠTO TO LIČI, JEBIGA, NA ŠTO TO LIČI?

4. Prvi zvanični dokazi o kradji glasova.
    P.kandidat S.Janković dobio uvid u glasačke listiće sa 25 biračkih mesta gde su našli dokaze o teškim neregularnostima izbornog procesa
    Primer 1
    Novi Pazar, prema zapisnicima sa dva biračka mesta, Vučič je „dobio“ 543 glasa (BM 27), odnosno 250 glasova (BM 85) više nego što ih zaista ima prema stanju zatečenom u vrećama sa glasačkim listićima.
    Loznica, Lazarevac, Čukarica, N.Beograd...

http://www.sasajankovic.rs/2017/04/08/vucic-potencijalno-ukrao-319-000-glasova/

"Prostom računicom (pogledati prilog ispod), dolazi se do zbira po kojem je Aleksandru Vučiću na 25 biračkih mesta pripisano 964 glasa koje nije dobio, što prosečno po biračkom mestu iznosi 38 glasova. Ukoliko se ovaj prosek, uzet na slučajnom uzorku, pomnoži sa 8.396, koliko je ukupno biračkih mesta, sledi poražavajući zaključak: Aleksandar Vučić potencijalno je ukrao čak 319.000 glasova!"

Ako se dobro sećam...AV beše izjavio da bi se pre ubio nego da ukrade i jedan glas?

5. ово са просеком (јеботе, како врхунско извлачење просека, 'ајде рецимо и да је тачна ова чињеница са ова два бирачка места и да су му приписали тих 800 непостојећих гласова, ти онда узмеш за рачун још 23 бирачка места са неких 150 гласова и из тога извучеш просек јер ти треба просек за "случајан узорак", хаха, овако баш извлаче просечну плату у земљи, нереално глупо) узетим на "случајном" узорку и бројем бирачких места (и пази сад!) помножити (јер је случајан узорак и јер је гласање на врачару исто као гласање у сјеници је л' тако тако је) и тако добити потенцијалан број украдених гласова је толико глупо да је у равни с оним сајтом који је као мерач јавног дуга републике србије према коме се дуг повећава за не знам колико по секунди.

6. Sem toga ko god procita ceo link videce da su nepravilnosti vecinom tipa "u vucicevim glasovima jedan seseljev", "u nevazecim jedan za jankovica", ili najbolje od svega u PAZARU jedan glas za canka bio kod vucica, u pazaru neko da glasa za svinju, to nije halal.

Sasa Jankovic, dobri zastitnik gradjana i posteni, i tako da prodje na izborima, a zove se tako fino, Sasa, nas Sasa, i ima bradu prosedu, zato sto je mudar i blag i iskusan, strajkujmo, protestvujmo, oooOOOooo SaSa Ombudsmane NaaaS!

7. Док се на овом нашем напаћеном простору не уведе електронско гласање, никад нећемо знати каква је стварна воља грађана. Знаћемо само ко је вјештији да искористи прилику и лоповлуком дође на власт.

8. Jedna stvar mi nije jasna: svaki kandidat(skoro svaki) je imao svoje ljude u tim izbornim komisijama i svugde su brojali glasove jel tako tako je. I svaki kandidat pa i sasa jankovic je iz izbornog staba izbacivao neke procene ko i uvek sto se radi u toku brojanja i to. I svaki je bacao vucica na preko 50% dok su brojali. Pa kad i kako je ukro onda? Neko ubacivao listice u kutiju dok niko ne gleda sta? JA BIH REKAO DA NEKO LAZE OVDE!!!1

9. Kad imaš neograničen budžet i vlast sve je moguće i sve kontrolišeš.

10. Ovo sto kaze bombas jbg

jedino naprednjaci su izgledali bas prenalozeno na regularnost, slanje izlaznosti itd. Sto dalje govori da su smerali nesto. A da ne kazem kad sam pitao da li i ja i drugar koji smo bili za belog na kutijama moramo da dodjemo na brojanje, ili samo jedan, ponovljeno mi je 15 puta da ne mora ni jedan jer smo se potpisali i dnevnicu cemo dobiti.

11. Pa to vi mozda da, ali neki koji su bili ispred radikala nema sanse da su otisli. Navikli su oni na te igranke oko brojanja cak su cesto i najglasniji tamo.

I nemoguce je ukrasti vise od 1-2% na neke forice, ponavljam.

12. Ne znam, evo ti na samo jednom glasačkom mestu u Novom Pazaru ukrali 500 glasova. Nisam video da je neko demantovao iz Rika. Očekujem da zahtevaju ponovno prebrojavanje glasova, ne znam da li će proći jer Šešeljevi svakako neće glasati za.

13. Ortak je radio izbore i kune se da je bio JEDINI koji nije bio za SNS u toj komisiji, mogu sad ovde da probam da vam objasnim sta je on meni sve ispricao i kako su krali na sitno ali onaj ko ne veruje da su krali ni tad nece poverovati a onaj ko veruje da jesu i zna sta se radilo to sve vec zna, tako da idem da se dobro ispisam jer sam se sad probudio a vrsnjak podogao sator i samo da postavim krucijalno pitanje

Kad danas pocinje protest treba da idem do grada pa da znam kad ce i sta biti blokirano itd zna li se to?

14. Nismo ni mi otisli, tj dosao je drug na brojanje.

Brt uhvatio lik koji je bio na kutijama za Canka, a malo je utripovan kao borac za pravdu i te munje, naprednjaka koji je neko mudo u opstini kako daje pare ciganki nekoj cim je izasla iz skole i slikao ih. Nastala guzva, hteli da mu otmu telefon a on se dere "ja se vas ne plasim!!!" haha i zvao policiju i nikom nista.

15. Rik ćuti, ali je zato Asaf rekao da nije bilo krađe

16. Skauz aj pricaj kako se kralo zanima me ozb

17. Ne možeš krasti po Srbiji toliko tj u tolikoj meri. Svaku vlast spase Kosovo tjh glasovi odozdo kad zapne i to je to

18. Da da kosovo navodno glasalo 80% za Vucica lol

19. Kosovo nije problem, ali da 70% muslimana glasa Asafa, pa jebote

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.