BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. bio sam ubedjen da ce ljudi odustati posle 2 dana ali evo vidim da podrska raste a pridruzila se i Jelena Karleusa, ne moze da omane sig

2. Moze i b92 na njih sam navikao vec jedino sto se smore svi dok predju most

3. https://www.youtube.com/watch?v=t9ZXjnag7H8

Novosadjani, ako ga sretnete glavatog pljuca usred face ljigave

4. jel ovo snimljeno u Bijeljini ili Novom Sadu

5. Novi Sad, nazalost...

6. Novi sad rađ da je sreće deportovali bi ih sve ubosnu

7. Hahaha pa jel nisu imali ni jednog novosadjana jebem ti?

Inace bomba ne znam sto bi ga pljuvali, zahtevi ovih sto protestvuju stvarno nisu studentski nego politicki. Mislim ok imaju pravo da traze sta im padne na pamet ali zasto bi ih zvali studentima ako
    a) ima nestudenata medju njima
    b) imaju politicke zahteve

8. Bosko Simic
    Hahaha pa jel nisu imali ni jednog novosadjana jebem ti?

90% clanova tih studenstskih saveza, parlamenata itd je iz Bijeljine i Ugljavika.

9. Pseto ako tražiš novosađanina u studentkom parlamentu i tim govnima nećeš ga naći
    ne bi verovao kolko se dođoši laktaju za ta sranja dok ostale normalne boli kurac

10. pa od studenata je krenulo...posle se prikljucuju i nestudenti studentima.
    i ko je ovaj glavati iz nekog bosanskog Ugljevika da govori da nisu studentski protesti kad studenti zapravo protestvuju i vecina su...
    a nece naci novosadjane jer se uvek ovako neki sumari i seljoberi trpaju u te organizacije i ostale gluposti

11. sta bole picka dunju iz novog sada da se uclanjuje u studentske organizacije kad ionako ima vec razvijen drustveni zivot, to ovi medvedi se samo guraju u te gluposti da kao ''odlucuju'' o necemu kompleksasi

12. sta bole picka dunju iz novog sada da se uclanjuje u studentske organizacije kad ionako ima vec razvijen drustveni zivot

Cuj drustveni zivot lol po studentskim parlamentima se ozbiljna kinta obrce i ozbiljne stvari zavrsavaju.Bar ja sto sam video i cuo.

13. Ne budite nubine da pisete koje pare kod studenata hahaha

14. napisao sam ova dva posta pre papeta i dusana, tj dok sam ja kucao oni su vec izbacili, al poklopilo se, cak i ovo ''Ugljevik''

al def se samo ti sa strane guraju u ta sranja, sta god da je motiv....mada nzm tacno kako zaradjuju pare i to

15. Били смо нaс двa aдминa ових дaнa нa новосaцким протестимa студенцких гомaнa (мaло дa удбaшимо што се кaже), и ствaри су нaм кристaлно jaсне. Сaм aмбиjент и иконогрaфиja скупa неодољиво подсећajу нa беогрaдску Пaткицу - уши отпaдajу од пиштaљки и хистеричног дувaњa у исте, глaвни покличи су "неће проћи" и слично, све врви од шaрено офaрбaних либерaлa, aнaрхистa и стереотипних хипстерa сa профилисaним брaдaмa и веровaтно обриjaним ногaмa. Дaкле, клaсични грaђaнерски протести. Док у престоници оргaнизaтори нису познaти, овде знaмо дa jе то некa aнaрхо-комунистичкa екипa сa Филозофског фaкултетa, онaj тип људи што студирajу по 15 годинa, a боре се зa студенцкa прaвa (не ствaрно, добaр део их близу 30-e). Ту jе и другa струja оличенa у покретимa попут "Подржи РТВ", "Незaвисно друштво новинaрa Воjводине" и "Воjвођaнски грaђaнски центaр", оргaнизaциjе под покровитељством сиве еминенциjе сa новинaрске кaтедре, стaрог aутохтоног Воjвођaнинa и jедног од водећих aутономaшa, Сaбaхудинa Динкa Грухоњићa. Могуће jе дa исти отворени Сорошевaц усмерaвa обе струjе, aли нећемо дa генерaлизуjемо, бићемо људи иaко смо говнa! Све у свему, подршкa зaпaдњaчких медиja "спонтaним протестимa" обjaшњaвa све, jер jе истимa блaго речено пуцaо ку*aц дa извештaвajу о протестимa против потaпaњa Вaљевске Грaчaнице или против НAТО окупaциjе у фебруaру прошле године. Нaшa проценa jе дa су ови протести притисaк нa вУЧКa дa одрaди неки зaдaтaк зa Зaпaд, мождa дa постaви њихове игрaче Брнaбићку или Зорaну трилaтерaлу зa премиjерa, jер Руси очигледно типуjу нa свог човекa кaо што jе рецимо Селaковић, исти изjaвљуjу дa им импонуjе победa влaсти нa изборимa, знaчи дa се две стрaне боре око утицaja. Aко већ желите нa протесте, нaш сaвет jе дa понесете Слобине слике, "Не у НAТО!" и "Доле окупaциja!" нaтписе, то jе jедини нормaлни приступ, толико од нaс...

16. Ja znam predsednika studentskog parlamenta koji studira vec zilion godina i ne pada mu na pet da zavrsi tj upisao je postdiplomske valjda jer bije solidnu kintu kad idu na te medicinijade i ta sranja. Tipa 130e po osobi a u stvari 65 realno. I zove se zivojin ili tako nesto seljacki i i valjeva je. Jos nadju i nekog sponzora tipa hemofarm ili tako neke debile i jos kinte uzmu a onda se sa onim pabom na kopu dogovori da im oni budu "partner" sto znaci da sva bagra bleji tamo pa i od njih uzmu procenat. Ja racunao jednom i brat bratu je dobar 5k evra od jedne medicinijade a kolko tih nekih sranja za uzimanje kinte ima pitaj kurac

17. Kad su videli da puse kurcinu sa ne davimo beograd pokusali su da promene pristup mada se i dalje koriste glupanderi i za ovo ce da ispuse samo tako, olos, razbiti im lobanjice kamenom nekim velikim

18. a to da, uzimaju pare od tih ekskurzija i tih zurki...mislio sam da blek misli na neke pare od ne znam ni ja cega, tipa kao vodje navijaca pa imaju bas plate za to

19. Ljudi su kupovali stanove i kola od toga,zavrsavali sebi i njablizima poslove.Ne svi naravno ovi najljigaviji kad se uklope i useme cudo mogu da naprave kao u javnom preduzecu da su

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.