Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ima dosta nacina ko udje tu pa 6 godina naprimer na medicini na kraju to ispadnu ozbiljne ozbiljne pare
Pa kad najnebitniji ljudi koji su tek usli u to dodji i na prvoj zurci koju naprave uzmu preko 100 hiljada mozes misiti koliko moze tu
Ma da bre. I nece da idu odatle sto bi zavrsio faks da ne radi nista ili za neke bedne pare kad ovako uzima kintu i sprda se ceo dan i cima picke na foru ja sam predsednik parlamenta lol
Pa pazi, ovaj da uzme samo tih 5k evra to je vise od 4 glave mesecno sto je prosecna plata jbg. A ima najmanje dva ta sranja godisnje znaci vec je na 800 plus se guze i ss knjigama i sa svime gde mogu da uvale guzicu
Dok ovo kuckam evo prolaze protestanti s bubnjevima i viču "dole Vučiću, dole vlada" i da, "izađite napolje". Fino ima naroda.
prikljuci im se druze
Ugljevik je srce Srbije.
A šta ćemo ako 600k krezubih sns-ovaca izadje na kontramiting?
el dobar sandwich BOOTINO ahahahaha
Jebem ti sendvice vise, jel ima neko da botovima daje kuvanja kakvoga da predjem za njih
mi želimo naprednjake na ulicama, to će samo ubrzati neizbežno
ekonomski novi sad, likovi iz studentskog parlamenta naplatili studentima odlazak na zlatibor 4200 kinti, neka kao konferencija, kurac neki, 150 mesta bilo, a ispostavilo se na kraju da je faks finansirao besplatno po sistemu ko se prvi javi, al ovi to naplatili, tako da je četri-pet likova uzelo oko 5 soma evra sebi u džep lagano.
verovatno bi morao da se vrati nazad za svoj ugljevik ukolko mi ne bi vratio bar 5 puta od onoga sto sam mu platio...a i svakako bi bio barem jednom bacen u kontenjer sa smecem i sniman
ti bi recimo mogao da ga nateras da pojede teglu noktiju
Ovo nije sudar titana, ovo su guliverova putovanja. Šuplja je ta priča da ovu masu čine mahom neglasači, ako neko neće da se iscima 15 min da zaokruži broj taj neće ni da se prošeta po svoj prilici
Ma ovde su svi jankelini i jeremijini i poneki saljivdzija za belog i protestuju jer nisu vecina jebena smejurija
Nijesu nijesu to su zene i djeca, zene u djeca !!!!
Ma ok su protesti sve je to lepo al ne zaboravite kad bi uspeli na bilo koji nacin na povrsinu bi isplivao najveci studentski sljam,ljiga bez trunke obraza koja bi se prodala za male pare i uglavila se gde stigne.Na ovakvim protestima se radjaju mali Mladjani Dinkici i revolucionarni Vulini i to je to.
dosta je vas mlađih koji ste bili u mudima kad je Sloba ovo radio, niko i ne očekuje da shvatite važnost protesta, ali je bitno da shvatite da nisu bez razloga
Meni je trenutno veca briga sto je sandra afrika podbacila sa novim pesmama
znači zaliske si prihvatio, ahahahahah
Slavila rodjendan pre neko vece u staroj pesmi