BORBA TITANA 2017 - Rezultati i posledice predsedničkih izbora

1. У Нишу ок бројка људи. Идемо сутра опет. ВУЧИЋУ ПЕДЕРУ

2. Jesi isao pseto hehe

3. u Nišu najviše od početka, samo da prođe ova kiša i da se polako i neprimetno stranke uključe

4. Nisam bio pozvan :(

5. Не кењај бонби. мањи град - мање људи

6. a šta sam rekao?

7. Eh, pezose, dosta što sam izašao da pogledam, a ionako mi je dosta što sam bio na onima u Bosni, od kojih ne bi ništa...

8. Zvace marina opusteno xD

9. Vec tinja nada u vasim napacenim glavicama haha oce biti kurac isto ko sa patkicama

10. ал у Ниш кад пролази маса поред Клиничког тишина, као да испоштујемо болеснике, прођемо клинички, дођемо до мало удаљеније максилофацијалне хирургије, опет бука, ПА И ОНИ СУ ПАЦИЈЕНТИ МАЈКЕ ВАМ ГА

11. el dobar sandwitch BOTINO ahahahahahah

12. Ovo što krompir gore kaže. Ko zna šta sve oni obrću na fakultetima u parlamentu, pa student prodekan je koliko već dugo jedan te isti na ftnu? I upravo oni gone na proteste dok se isti goste i đuskaju po žurkama raznim sad, bar pretpostavljam, ako griješim, ispravite me.

13. pezos, nije ugljevik, al su zato modriča i gajdobra loolol

14. Haha, godina 2017. vukajlijasi su skontali da dobar deo likova koji se muljaju oko parlamenta, zapravo nisu idioti

15. И шта ме још нервира код нишки протести, па мајке му га, град 300к људи нема касветан бубањ него једна дијабола узела кофу од поликолор облепила са изолир траку и удара у то, и треба да нас зајебавају

16. lukac, čuo sam ih večeras kad su fruškogorskom defilovali, tu sam u blizini. da, taj rad upravo, pre dva dana paralelno bila žurka na fontani i protest, idem iz menze, kad ono pet besnih kola kod fontane, sve neki u šuljama i kravatama jajarice napuderisane iz parlamenata došle nešto da ugovaraju

17. Krompir, iz narodnog fronta su u fruškogorsku prošli xD a inače i sad je na fontani žurka

18. čujem i žurku, jedna pesma vec treci sat udara, tu sam na polovini između te dve tačke haha

19. Možda smo se i vidjeli krompiru, bio sam izašao da ih vidim kad su bili kod semafora onog kod menze xD

20. ne znam brt, verovatno nismo, niko mi nije prišao da kapariše teglu noktiju, tako da mislim da nismo lolol

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.