Prijava

Danas igramo sa Poljskom, sutra Rusija pa u nedelju Nijemačka. Opet Teodosić ne igra, muči ga neka povreda i ostao u Bg-u. Ako nedaj boze ostsnemo i bez njega, ispušilo smo braćo.

Meni deluje kao da ce britanci morati mnogo da rotiraju

Teodosić na pola prethodnih prvenstava nije ni grupnu fazu igrao, jer ga objektivnoboli đoka za nebitne meceve, a i nasi nisu vrane da ga forsiraju u nebitnim tekmama kad postoji realna sansa da se povredi/izmori do pocetka prvenstva. A Teo je ionako sto godina tu, ceo sistem nase reprezentacije je konstanta godinama, tako da nema sta ko da se uigrava sa teom, zna on sve i svi znaju njega, i to je to.
Opusteno, ovo sve nebitno. I ovakvi kakvi smo sigurno idemo do cetvrtfinala, sve da Bogdan igra na rosulama. Sa ovih par glava koje će se prikljuciti medalja je realna. Svaka podjednako.

Nema sta teo da se uigrava sa ekipom, treba ekipa da se uigra na njega. Igra nam se i sastoji od njegovog pika i asistencija. Tu je sad i bogdan(treba da pusti bradu ko harden) i samo nek vrte te pikove i asistiraju i prangijaju i cao. Pod kos nabodi kljuse marjanovica nek vata sta moze i eto ti taktike. Zaboravljaju ljudi bobija kolko moze da doprinese timu ako je i malo napredovao po amerikama jebace kevu svima

Hoće li biti negdje prenos ovih mečeva iz Hamburga?

Sportklub sve tekme prenosi

000000 Slavk0000
slavkane slavkane

U koliko je prva tekma?

Brt ovo za prenos i ajde da pita ali u koliko je prva tekma stvarno ono

Šta koji kurac, večeras nema ništa...

U 21h igramo sta kenjas.

Na tv programu piše tek u 00:10 snimak na SK 3, a za prenos direktno nema...Otkud znam, jedino ako je na 4,5,6...ili neka neko baci stream ako ima...

A jel se sećate kad je mag Duda Golubinji pozvao na ono prvenstvo

NEMANJU KRSTIĆA

Jel se sećate Nemanje Krstića, kako vam se dopada Nemanja Krstić referenca. Gde je sad Nemanja Krstić

Igra za bulse.

KAPFEMBERG BULSE

Aj mrs na spansku temu pa tamo diskutuj pizda ti materina

Sećam se komentara, mislim Šarenca, kada je Neca Krstić trebalo da prvi put udje u igru i kaže Šareni "U igru ulazi mladi Nemanja Krstić, momak odličnog šuta..." epilog njegove igre na tom meču 1/5 iz igre, 4 airball-a .

Sportklub HD prenosi stvarno, ne laže ovaj kilogram..jelte.

Elem, Nemačka-Rusija, kod Nemaca ama baš sve ide preko Šrudera, znači jedan Lazić i KK Kosjerić bi ih dobio. Rusija je vonabi CSKA, gde (onaj govnjar sto je najplaćeniji u evropi a dosao iz nba stao mi mozak sad) se ispucava (šved sad se setih) kao nezdrav.

Ako su ovo iole ozbiljniji protivnici ma EP, onda je šetnja do finala zagarantovana.

Samo da nas kroasani ne jebucnu u mozak, toga se plašim i ponavljam.