je l može neko da mi nađe neki sajt gde mogu da gledam međusobne statistike "head-to-head" to jest naše reprezentacije. Videh da Slovenci imaju bolji skor protiv nas na evrobasketima 3-2 čini mi se. Oću da vidim kako stojimo sa Rusima
Ma usraće bogdan, ne zna ništa kao ovan, đorđević u njemu vidi sebe i forsira ga a ovaj nas samo kanali, pa setite se samo protiv amerikanaca da je omašio čist šut za produžetak u grupi kad smo bili u naletu, pa ono polaganje protiv litvanije u polufinalu, pa očajan šut za tri sa italijanima kad je bilo bitno, ja stvarno ne znam šta će nam takav u reprezentaciji.
Данас Јовић доминира. Какав курац Швед, пустимо Бирчу да му уклиза са две ноге док шутира за три. Јбг, примимо четири поена, али побједимо.
Više se treba plašiti slovenaca u finalu, ruse prolazimo
Lečki, ja ne kapiram one statistike sa fibinog sajta. Sta mi redja nesto veće i manje brojke pomešano. Xd
Edit: Gonzo brate opušteno, više se zezam nego sam ozbiljan. Teramo spiku i to.
Ćilmo, to ti je uporedna analiza igrača samo nije u onom tvom formatu pa verujem da ti je zbog toga teže da razumeš
je l može neko da mi nađe neki sajt gde mogu da gledam međusobne statistike "head-to-head" to jest naše reprezentacije. Videh da Slovenci imaju bolji skor protiv nas na evrobasketima 3-2 čini mi se. Oću da vidim kako stojimo sa Rusima
EDIT: to jest protiv Rusa
eurobasket aplikacija
Rezultati.com pa klikneš na današnju tekmu i ideš u OMJER, pa na dnu ima lista
U zadnjih 10 tekmi je omjer 8:2 za nas
To je od 1998 godine pa do sad
Ma usraće bogdan, ne zna ništa kao ovan, đorđević u njemu vidi sebe i forsira ga a ovaj nas samo kanali, pa setite se samo protiv amerikanaca da je omašio čist šut za produžetak u grupi kad smo bili u naletu, pa ono polaganje protiv litvanije u polufinalu, pa očajan šut za tri sa italijanima kad je bilo bitno, ja stvarno ne znam šta će nam takav u reprezentaciji.
Edit: Kobasičar je
Hahah OMJER najjaca stvar ikada, pre nego sto se umijem ujutru pogledam par OMJERA
fala svima na lepim željama
Богдан безмудаш
Vidi kurca, a ja mislio ti mrtav ozbiljan.
Dobijamo ovo. Osim ako ne izgubimo XD
Hahaha dobar!
Magarce
Dobijamo ruse 560 razlike
a nema šanse toliko jbg
Nikad ne reci nikad haha