Европско првенство у КОШАРЦИ 2017

1. Данас Јовић доминира. Какав курац Швед, пустимо Бирчу да му уклиза са две ноге док шутира за три. Јбг, примимо четири поена, али побједимо.

2. Više se treba plašiti slovenaca u finalu, ruse prolazimo

3. Lečki, ja ne kapiram one statistike sa fibinog sajta. Sta mi redja nesto veće i manje brojke pomešano. Xd

Edit: Gonzo brate opušteno, više se zezam nego sam ozbiljan. Teramo spiku i to.

4. Ćilmo, to ti je uporedna analiza igrača samo nije u onom tvom formatu pa verujem da ti je zbog toga teže da razumeš

5. je l može neko da mi nađe neki sajt gde mogu da gledam međusobne statistike "head-to-head" to jest naše reprezentacije. Videh da Slovenci imaju bolji skor protiv nas na evrobasketima 3-2 čini mi se. Oću da vidim kako stojimo sa Rusima

EDIT: to jest protiv Rusa

6. eurobasket aplikacija

7. Rezultati.com pa klikneš na današnju tekmu i ideš u OMJER, pa na dnu ima lista

8. U zadnjih 10 tekmi je omjer 8:2 za nas

To je od 1998 godine pa do sad

9. Ma usraće bogdan, ne zna ništa kao ovan, đorđević u njemu vidi sebe i forsira ga a ovaj nas samo kanali, pa setite se samo protiv amerikanaca da je omašio čist šut za produžetak u grupi kad smo bili u naletu, pa ono polaganje protiv litvanije u polufinalu, pa očajan šut za tri sa italijanima kad je bilo bitno, ja stvarno ne znam šta će nam takav u reprezentaciji.

10. Hahah OMJER najjaca stvar ikada, pre nego sto se umijem ujutru pogledam par OMJERA

11. fala svima na lepim željama

12. Богдан безмудаш

13. Edit: Gonzo brate opušteno, više se zezam nego sam ozbiljan. Teramo spiku i to.

Vidi kurca, a ja mislio ti mrtav ozbiljan.

14. Dobijamo ovo. Osim ako ne izgubimo XD

15. Dobijamo ruse 560 razlike

16. a nema šanse toliko jbg

17. Nikad ne reci nikad haha

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.