Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 8

1. Hvala brt :#

Evo ne znam al bi voleo da ima

2. Bice samo je pitanje hoce li biti na fibinom sajtu.

Men of d mec dobija 3p, moze da se dobije i 2 i 1 p.

3. Zasto mi ne da da stisnem na save your team ispod onoga ACTIVE kad sam spuco vajldkard?

Ako mi ne sacuva u kurac onda

4. Mozda si presao cifru od 100m

5. Nisam. Rifresovao i izasao i opet nije htelo. I ugasim i posle udjem i zapamtio mi iako nisam kliknuo. Nemam pojma sta i kako ali jebe mi se usracu ovo kolo ako se ne ispovredjuju idioti, ako se ispovredjuju bataljujem govno

6. Gospodo, kad bi na ovaj fantazi gledali kao na seks, vaši timovi bi bili čmarevi, a ovaj tim kurac.

https://image.prntscr.com/image/SnhegvipQs6NP3YQ5eOsPw.png

spremite se za razdevičavanje

7. Hahahahahah koje poredjenje

8. JA cekam sledece kolo da se zavrse transferi pa onda WC...Mozda Mesi dodje lololo

9. Somi imamo istih fazon 8 igraca

10. Ta trojica će napraviti razliku.

11. Ako se dobro secam Chicharito je dao dva bas bas pretrula gola, nesto na odbicu i tap in, a i vest hem je preslab, tako da sumnjam da moze nastaviti da trpa golove

Aguero ili Jesus Jesus ili Aguero ko je stvarno bolji sam zakljucak donesi, pitanje je ko ce biti prvi spic ekipe i zapravo igrati

Davida Silvu sasvim sigurno menja Bernado ili kako se vec zove

Alonsara je tip top ali ovo mu je bila utakmica sezone nerealno je da da jos koji gol do nove godine

Oriol Romeu, ljubitelj zutih i crvenih kartona i neljubitelj golova i asistencija tesko da moze donositi bodove u plusu

Mane - dobar je

12. Izbacio sam bernarda da ubacim davida silvu bude li sad igrao ovaj prvi nek mi se napuse jaja

13. ma david silva je siguran, pusti ti maestra

14. jedino se slazem za romea, verovatno cu ubaciti hegazija umesto njega

15. Haha odna cemo imati 9 istih xd ubaci i de geu i ricarlidsona pa da tonemo zajedno

16. Nesto sam kontao da nemam racun da trosim free hit ili wildcard za ovo kolo tj pre prvog septembra, ovo je solidna ekipa za naredno kolo, verovatno ce kejnara na tripl kapitena pa kako prodjem

https://i.imgur.com/gqgoH4I_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=high

17. ne mogu da pogodim kapitena da jebe rak raka

18. Koga si stavio? Meni ostao Danijels na klupi jebemu

19. aguera jebenog naravno xd

a danielsa sam imao do proslog kola...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.