Mamicu ti Kejne jebem u pičku, koji te kurac i držim.
Znači rokam sledeće kolo free hit, onda čekam kraj prelaznog roka da vidim koga će čelzi dovesti, onda rokam wildcard i pravim ekipu
3 iz junajteda
3 iz sitija
3 iz celzija
0 iz liverpula
0 iz totenhema
0 iz arsenala
2 iz stouka Jese i Butland
3 izmene iz hadersfilda
1 najjeftiniji golman sto postoji
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
valjda ću doći do 40 jebenih poena
Mamicu ti Kejne jebem u pičku, koji te kurac i držim.
Znači rokam sledeće kolo free hit, onda čekam kraj prelaznog roka da vidim koga će čelzi dovesti, onda rokam wildcard i pravim ekipu
3 iz junajteda
3 iz sitija
3 iz celzija
0 iz liverpula
0 iz totenhema
0 iz arsenala
2 iz stouka Jese i Butland
3 izmene iz hadersfilda
1 najjeftiniji golman sto postoji
Pozdrav sirotinjo
ček koja je razlika izmedju fri hita i divljakuše?
Frihit ti promeni tim samo za jedan gameweek. Posle toga ti se vraca ona stara ekipa.
Dok divljakusa nema rok trajanja
Cekaj to postoji? I koliko imam pravo friihitovanja jednom? Khm, zanimljivo
Kejn i lakazet su dva majmuna najobicnija
Što bi bilo lepo da bar jedno kolo završim bez crvenog kartona, i opet gubim izmenu u odbrani zbog defanzivnog igrača, a vezni red u kurcu.
Vejn brat rodjeni
A sta se desava sada sa vilijamsom, imam ga i igrao je do 61-og min? Oce dobiti za klin sit ako bude klin sit?
Dobio je on svakako, sad može everton i 10 da primi kad nije na terenu (ne bi valjalo, imam pikforda na golu xd)
Sjebao sam se, ostavio sigurdsona na klupi ispred bejnsa, nisam ni video do sad.
NAPRED GILFI SIGURDSONE DAJ GOL DAJ GOL
Aha, do jaja onda. Onda bi mogao bernardo silva da ga mece pa da on ili runi budu igraci utakmice e to bi za mene bila parada bodova
I golmana sam opet ubo, stavio onog iz hadersfilda. Samo me lakazet i kejn jebu debilcine debilske mater im jebem jedan ce da leti cim sutra
Imam CS sa Jagielkom protiv Sitija :D
Al zato KDB jebeni evo druga utakmica mrtvo puvalo rumeno pirgavo ridje vrljavo.
Haha dio imaš kurac isto k'o i ja sa pikfordom
Kako je počelo, reko' izuh ovo kolo, ćićarito dva, lukaku gol, ovaj iz wba asistirao, kad ono sad... Propast.
Dal ce runi biti men of d mec?
A ja cekam da silva uradi nesto totalno sam zab(salim se ne znam di teram) da imaju dvojicu silvi bernardo tek usao hahaa
Kako je kolo pocelo imao Blinda i Deheu CS po 6p, i Pogbu 15p, sto je 27p od njih trojice, sad sveukupno imam 46p....
Runi ce imati sigurno bonus 2p, ne znam da l ce biti men of d mec.
Pa za sta se daje taj bonus ja sam mislio za men of d mec samo
Možda je bonus za pritiest men of d meč, sigurno je to Runi dobio
Uh ako bude fantazi za ep u basketu ubacujem stimaru i bobija ima da dele to na svakoj tekmi
Bedan skec realno al ajd ispostujte me jednom xd
Hahaha (evo samo da ispoštujem, stvarno je bedan skeč xd)
Da bilo bi lepo da bude tog ep fantazija, zna li ko hoće li biti?