Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 8

1. Gotov je lukaku za danas, nema teorije da ga da. Izgubio samopouzdanje

2. Gledaj pajsera

3. kad se nula pomnoži sa tri koliko se dobija lol

4. Hahahahaha jebem te ja. Aj sad realno jel iko ikad uzeo neke bodove na tripla

5. Jebem li mu mamicu. Valjda ne prime gol imam deheu i blinda

6. ja sam uzeo 9, što je za 9 poena više nego što ćeš uzeti ti hahahh

7. Sta ti je zivot, mogao je doneti lepo 18 bodova da je dao gol iz penala a ovako 0

8. Uuuu dehea bonus neki zaradio rekao bih

9. Pogledaj ti ovog imbecila crnog jebo ga maestro da ga jebo

10. ahaha a imam i ja majmuna što je najtužnije

tri napadača su mi doneli tri poena pre lje po

11. Sto gruvate te cipove sad, ja to cuvam za plej of u x2x ako upadne u isti.

12. Ma bas me boli kurac meni bitno da su moji pobedili a i ovako i onako imam 27 premocnih bodova plus sutra sledece igrace
    Jese
    Kante
    William
    Morata
    Kane

Vidimo se pickeeeee

13. u h2h protivnik ima tripl na kejnu :l

14. Cipovi su ova govna tripl capitan free hit I sl.

15. Ko je Marko Borovcanin jel to Smarko, derem ga ko konja, ima 17 poena i jos samo dva igraca za sutra

16. Gvardiola me solidno zajebao s ubacivanjem Stounsa na kraju utakmice.

Nisam stigao ništa da gledam danas sem Sitijevog prvog poluvremena, De Brujne bio previše povučen, i sad se pitam da li planira i dalje tako da ga koristi debil...

Mihtarijan donosi bodove ko car.

Za kapitena sam stavio Lakazeta, očekujem dosta golova na tom meču.

17. Kurac ova sezona, dovedem Lukakua umesto Kejna to me koštalo 4 boda stavim ga za kapitena i evo šta se desi. Kejn sutra minimum tri komada, zapamtite ovaj post pičke. Tačno će me jebati Lukaku i Kejn ove sezone kao Barkli i Vajnaldum dok je bio u Njuki i Kutinjo i Firmino neke druge sezone, kad dovedem jednog drugi ojebe pa prodam prvog dovedem drugog i onda ovaj prvi prca a drugi kurac. Ko liverpul sam usrani, izmakne mi titula zamalo i onda sledeće sezone gola kurčina.

18. Ja se nadam da ce kejn ojebati sutra da malo nadomesti ovog idiota lukakua kojeg sam za ovo kolo doveo izvadio sam lakazeta tako da tipujte da lakazet userava liverpul na kladzi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.