Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 8

1. Neće Lakazet ojebati nikoga u glavi mu je samo okršaj sa Vujadinom u oktobru xd.

2. Ja skinuo traku lukakuu i stavio ćićaritu, meksikanac usrao jbg, uzima lukaku loptu da šutira penal, reko' aupičkumaterinu al' me izjeba osećaj, on maši, radujem se, kad mi se posle minut pali lampica alo care pa još uvek ti je u timu iako si mu skinuo traku glupanderu jebeni

Imao sam i mitrovića ale ale a debrujne mora van, jer je gvardiola jedač govana i tutka ga nekud iza

3. Sad videh Šejn Dafi iz Brajtona dobio i tri boda bonusa na klin šit, na klupi mi bez šanse da uđe. Imam 7 bodova i minus četiri zbog transfera i 19 bodova na klupi, koliko se brukam ove sezone to je strašno.

4. Malopre pita Laki zasto trosimo chipove na pocetku sezone. Pa verovatno zato sto nam je sad interesantno prvih mesec dana, posle ce 80% nas zaboraviti na ovo i ostaviti jedan te isti tim sa bleji do kraja sezone sa bolom u kurcu

5. P.S. Pogba je igrac utakmice tako ako ga neko ima (npr ja) da zna da ima jos 2 boda bonusa

6. I Mitar će dobiti 1 poen bonusa zato što su mu navijači skandirali na kraju utakmice.

7. Stevan uvek ucini da se osetim kao neki tupan. Vreba iza ugla i ceka na moju gresku da me poklopi

8. Ode brujne na 9.9, nisam očekivao da će tako brzo jebem ga

9. Morata gol i asist u prvom poluvremenu op op

10. Vidim i ja, ja seljacina mislio da je to Jay Rodrigez koji je ustvari sad u ovom trenutku na istoj utakmici samo u dresu WBA

11. Mogli su lajvskor degeni da stave Jese a ne J. Rodrigez i jedan i drugi

12. Ostavio sam runija jer me ispostovao u prve dve nadao sam se da ce ga metnuti i celziju

13. uopšte nisam prodao aspilikuetu pre 3 dana

14. To ti je pametno bilo brt xd ja spuco vajld kard i imacu 4 igraca sa nulom hahaha objasnjavam ovu igru

15. 44 poena i cekam Kejna jos. Daje ga sigurno

16. 43 Ostali Kolasinac i Kejn kao kapiten

17. 15 poena i imam Dejvisa, Alija, Manea i Lakazeta koji neće igrati. I imam 19 poena na klupi, treba batalim ovu sezonu.

18. Bednih 36 i cekam dejvisa i kejna kapitena

19. To su moji momci firmino i mane :,)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.