Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 8

1. Значи, веома занимљиво коло у х2х, и код мене неизвесно, и још увек нисам сигуран ко је добио, мада, ако не буде бонуса, победићу Дебилка (а и Моронка) за 1 бод, и само зато што је урадио додатни трансфер и скида му 4 бода. хах

2. Ja sam izgubio zbog primljenog gola totenhema u 90-om :(

3. Ја сам ретард јебени... Реко ово коло да играм само са црнчугом Лукакуом у нападу, све везњаке да поубацујем, биће тврђе текме, а оно курац... А Митар и Фирмињо на клупи... Ја сам јебени деген, 17 бодова ми остало на клупи, јебо ме Де Брујне и Фернандињо да ме јебали..

4. Fernandinjo? Prodaj njega i kupi dzak krompira, kakv crni Fernandinjo u prvoj lol

5. Lester kupuje Taunzenda za 27m funti, mozda ga vredi ubaciti. Mahrez ode u Romu.

6. Fernandinjo? Prodaj njega i kupi dzak krompira, kakv crni Fernandinjo u prvoj lol

Ма јебем га уста баш, реко играју против Борнмаута, овај ће да направи неку лепршаву тактику, да га мете лепо да дели неке лопте, асистенције, и он и оно риђе гомно... Али је ово коло доказ да се у везни ред разумем ко Марица у крив курац...

7. E biće izgleda EP fantazija na mvp-ovom sajtu

8. E to jedva cekam od ovog fudbalskog mi se sere

9. Diego Costa u Evertonu do januara

10. Auuuu everton pojeba sve
    Sigurdson-runi-kosta

11. Towsend iz CP-a? 27M? hahahah

12. oxlade chamberlain u celziju isto nesto brdo para fazon 45-50

13. Presmesno kakav degenko Konte koji ce mu kurac Oxlade

14. Kakva ludnica sa transferima, sreca pa sam ostavio WC

15. fantasy nadmudrivanje HAAHHAHAH

16. Sancez u Sitiju..Marez otisao u Barsu izgleda

17. mahrez ide u čelzi koliko ja čitam

18. Renato Sancez i Wilfred Bonu u Svonsiju
    Ljorente i Aurier u Totenhemu
    Drinkvoter i neki Zapakosta ili tako nesto u Celziju
    Sako u Kristal Palasu

19. Sutra se igra ovo fantazeri

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.