Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Izbacim Debrujnea ubacim Manea...dajte mi casu vode
koliko me jebe fantazi ove sezone jedini igrač koji mi je konstantno donosio bodove direktan crveni sad. Dobro je makar u zadnjem trenutku sam ga promenio sa kapitena.
Vrv sam se zajebo ali nikad ranije nisam napravio izmenu, pre kraja prvog poluvremena prve tekme u četvrtom kolu pravim izmenu za peto.
I treba. Pada mu cena do kraja dana
koliko tekmi propušta?
Шта је урадио?
Zavisi, cepiće mu fa solidnu suspenziju, 3 tekme minimum.
http://prntscr.com/gj0wb4
ahahahahah
Ja dosao da kazem da sam trpeo de brujnea do ovog kola. I vidim Semira Gerkhana i bude mi lakse
Eve ga i KDB da uradi nešto, konačno ali kurac kad sam ga prodao prošlo kolo, nisam se zajebo što sam prodao Manea ovako rano, opašće mu cena baš, neko se samo plašim da sam pogrešnu zamenu odabrao. Treba i on da igra večeras ko zna šta će da se desi, kakve sam sreće slomiće Mikija oni balvani iz Stouka večers.
Hahahaha jebena crncuga glupa
Životinja jebena, nije za zajebanciju, nisam video start nego samo posle kako su fiksirali golmana i izneli ga, 8 minuta trajao prekid, u najboljem slučaju će ovaj nositi masku k'o čeh do kraja karijere
30% ljudi ima Manea hahaha. Doduse ja kao neko ko je tripl kapitenovao Lukakua proslo kolo nemam pravo nikome da se smejem
jebi se kevine
Sad mi ortak koji je kao navijač liverpula objašnjava kako ih je zajebo sudija jer Mane nije imao nameru lol
Od top 6 naše fantazi lige samo ja i jos jedan nemamo manea
jebem ti de brujne majku jajarsku
Ја га немам. У Х2Х дуел против браниоца титуле, Геркхан Семира, коме је капитен Алексис Санчез, рискантан потез. Има и Манеа.
Sto je najgore, imao sam Debrujnea i Jesusa