Prijava

jebem ti klopa kad firmino nije ni prva postava

Sve mu krvavo jebem dok sam imao kutinja firmino je jebao sad kad imam firmina kutinjo jebe pa ja evo ne znam kako zasto i koliko

Сви ћуте а скоро сви подесили екипе за ово коло, ја турио траку на новопридошлог Дејвиса из Тотенхема, кад оно прц, леле леле, не играде. Ал још боље јер је трака прешла на Исуса.

Prvi put od prvog kola pretprošle sezone kad sam počeo tek da igram ovo sranje sam imao 4 defanzivca u startnoj i jedini odbrambeni sa klin šitom mi je bio lik sa klupe usrani Šejn Dafi iz Brajtona, totenhem klin šit al kurac Dejvis nije ni igrao. Tom Kerol mi isto ostao na klupi sa osam bodova. Dvojica ljudi mi samo donela bodove jedan srećom kapiten, Žesus kome sam sve po spisku prošlo kolo. Sad vidim da mi trojica povređeni a moram I smrdljivog mktarijana da zamenim silvom. Prevara ovaj fantazi ove sezone.

smrdljivi dejvis opet ne igra

Otisao u -4 da zamenim remzija za sterlinga..gg

Jebene tekme petkom, prvi put da nisam stigao izmene i tim da složim ostao mi tim od prošlog kola posle automatskih izmena, Ben Mi mi u igri a Dafi na klupi, koji put da Brajton ima klin šit i da ne iskoristim, i Niase mi na klupi a dao gol.

kome je kejn kapiten meni je

protivnik u h2h naravno ima kolo sezone :l

Za prošlo kolo kupim Žesusa i stavim za kapitena, nisam znao da se vraća Aguero. Ništa, vraćaj ga u tim, i evo sad ne igra. Traćim transfere samo tako.

ja potrošio 4 boda zbog kejna, ubacim aguera, brao

kurva mala od dejvisa, jebem ga i totenhem isto koji bije real ko iz pičke, a ne može najslabiji klub u ligi, namešteno sve da mi uzmu bodove

Meni banja što Dejvis i Ali ne igraju uleću mi Dafi i Ben Mi sa klupe sa bonusom i klin šitom. Već nekoliko kola bolji budu defanzivci koje ostavim na klupi.

Uf, bas mi ne ide u zadnjih par kola, mozda ide divljakusa

eo ga dejvis, brao momčino

Ђесте нолајфери хахах

spuco sam tripl kapitena na eriksena da bih izašo kao pobednik u h2h meču sa liderom i svejedno ću ga ispušiti, jer lik ima salaha :(((

Ja sam na ovo i zaboravio jbg

Duvaj ga dejvise ostaje mi ben mi na klupi sad. Do kurca

Oba igrača koja sam prodao pre ovog kola su dali golove. Oba igrača koja sam doveo umesto njih su poduvali kurac.