Prijava

Ова срања трипл капитен и бенч буст треба да избаце. Менаџер недеље можеш да будеш у већини случајева само ако те усере једно од та два.

Саставио сам тим по традиционалном рецепту: одбрана тутубани од 4 и 4.5, заједно са голманима; средина и напад крем де ла крем са пар тутубана који ослобађају простор за кеш. Све у свему лоше.

Без Ливерпулових играча засад.

Ja napravio tim za 5 minuta, zurio se, nabaco igrace koji su mi se ucinili povoljnim. Najzvucnija mi imena debrujne i kurtoa i ostalo mi samo 2 kredita, malo je to prijatelji za ovako posnu ekipu, nado sam se da cu imati bar 4 u steku.

Srećan početak lige, imate li neki dobar strim/sajt za praćenje mečeva?

Kažu da će ove godine biti zajebanije , kao pl će da se čuva bolje i da gasi strimove tako da nabavljajte sk ili kladionica jbg.

Eve ovaj sa reddita za Arsenal.

http://www.genti.stream/hd1.php?quality=HD

Lakazet mađija, nije me prevario osećaj.

E zato ce biti smrdljivi Arsenal uvek jajare jedne

Vardi ove sezone ima da ubode 25

kakva tekma ljebtenejebo

koliko bi život bio pretužan bez engleza ljubaznih

Ne pamtim bolje otvaranje sezone. Jedino mi žao što Lakazet nije turio još jedan ili makar asistenciju.

MEni Kolasinac 4, a Elneny 5 dobar pocetak

ja samo lakazeta imao danas...razmišljao sam njemu da turim traku, na kraju ipak stavio de brujneu premekanom, očekujem sutra brajton-siti 0:5 uz dve asistencije i jedan zgoditak rumenog dečaka

Imamo li mi ligu za draft i zasto ne

a ne volim čelzi i hoću da budem pametan stavim kejhila
edit: imam i kurtou, a na klupi mi bleji vokes jebeni

Meni Ben Mi na klupi valjda će primiti Brnli do kraja. Iz Čelsijeve odbrane nema nikog, preskupi. Hader i Brajton su prerano otpisani, ne kažem da neće ispasti al biće čupavo do pred kraj. Među njihovim džabe igračima garant ima neko ko će preći 100 bodova u sezoni lagano, treba ubosti ko jbg.

znate koga još imam na klupi? Warda.

hahah au šta je ovo jebote

Konte degen glupi stavi Bachuayia a meni Morata u startnoj isto tako i Townsend koji je na klupi iz nekog razloga iako je 10ka i najbolji igrac CPa