U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Били Мујо и Хасо током рата у Сарајеву неђе ко војници. И сад ми нормално грувамо по њима збрда ђе стигнемо, ал и Муји и Хаси се присрало и чучну они поред неке зграде и серу а око њих падају гранате на све стране.
Пита Мујо Хаса:
Хасо јел се бојиш?
-Ма јок, не бојим се..
Па што онда бришеш моју гузицу?
И одлуче Мујо и Хасо да нам се освете, узме Мујо зољу и нанишани на Требевић на наше положаје, ал наопачке окрене зољу и кад је опалио граната му разнесе кућу иза њега. Окрене се, погледа у рушевине и каже: Па како ли је тек њима горе на брду кад је овде овако разнијело?
imam ja jedan dobar
bila jedna tema na vukajliji i zakljucali je modovi :D
Da hrvati nisu operisani od humora vjerujem da bi Jasenovac bio dobar rasadnik fora i fazona.
Ovako samo:
Zasto Srbi nose kaput i naocale?
- Kaput zbog Oluje, a naocale zbog Bljeska.
dvaputmanje smijesno, jbg.
Па јел имаш неки за Јасеновац?
Аа ево један:
Зашто Хрвати у ратовима 90-тих нису могли лако да освоје Јасеновац?
Јер су Срби били добро укопани..
pitali miša i kojem selu najbolje živi, a on odgovori u onom gde nema mačaka xD
XDD
Jedan iz ratnih 90-ih:
- Šta je najteže Srbinu?
- Kad mu se rodi dijete zelenih očiju; nit' ga ubiti, nit' ga pogledati.
Daj bre liče nerealni
Bez šale, boh, tad je zelena boja vrlo neomiljena u nas
У Аушвицу су Јевреја који није могао да се сакрије иза бандере звали Дебели!
Tačno, i bili su dobri prema njima
https://pics.me.me/1943-sick-jew-getting-a-mri-scan-because-the-nazis-18613077.png
Шта се бијели у гори зеленој...
https://s1.postimg.org/sdet0suq7/Screenshot_2017-08-07-12-02-17-971.png
huhuhuhu
Sa Bara se niko ne vraća
РОМАНИЈОМ ШАРАЦ КОСИ КОСОРИЋ ГА ПЕРО НОСИ
У реду, схватам, знаш да набројиш све партизане са романијске регије, ал није то толико тешко, било их је мање од 20
Takve stavove ima i izvesni gosn Samardžić. A tvoj izvor za ovo je...? (a da nije maloprepomenuti, koji btw, sa svojim tvrdnjama samo još više izvrće ruglu te vaše četnike)...?