Шовинистичко-фашистички вицеви, приче...

1. Овај сајт се претворио у класичног Енглеза тј. говно.
    Чак су почели да се користе појмови вагина, Ром, геј и слично. Па мајку му јебем и Вук Караџић је у рјечник прије 200 година ставио Курчину!
    Значи, не морају да буду толико смјешни вицеви и приче колико морају да повреде осјећања људи, животиња или педера.

2. Jedno 7 dana ti je ovo

3. Па то је и циљ

4. Redneck intensifies.

Ide Tito preko Romanije,
    mesec dana jebo ništa nije.

5. Романија

Па то је и циљ

najgori mogući tip vađenja - da, ovu temu koja zapravo ima smisla i u koju si ubacio pesmu sa divljeg zapada u kojoj se spominje da je struja puštena u reku ubila petsto čamuga

kao lik što je zvao kontrakviz i priča vic kako matematičar, fizičar i mašinac mere masu crvene kuglice, i sad, matematičar izmeri poluprečnik, nađe zapreminu, pomnoži gustinom, fizičar potopi u vodu i izmeri kolko je vode istisnula, a mašinac samo proveri u tablici crvenih kuglica

i sad, ja verujem da mašinci pišaju od smeha na ovaj vic jer nonstop koriste neke tablice sa poznatim vrednostima i ne računaju ništa i to je kod njih interna fora i čovek poželeo da taj vic podeli sa narodom, ispriča popu na tdi radiju i pop stane i kaže: brate, ovo je najgori vic koji sam čuo u životu, a ovaj jadnik odgovara: znam, zato sam ga i ispričao

6. Ulazi Vučić u kafanu i pita ga konobar:
    -Sto za jednog?
    A Vučić odgovori:
    -MA TO JE POGREŠNO PRENETO, JA TO NIKADA NISAM IZJAVIO!

7. Pa i nije bas da sam shvatio foru iskreno

8. Ахахаах први добар виц о Вучићу

9. Tema ima potencijal ako lepo kazes da si fasista, macista, nacista i sta jos vec ima. Kao sto sam i ja.

10. Elem, zasto je mojsije vodio jevreje kroz pustinju?

Bilo ga sramota da ih vodi kroz grad hahahahaah

11. Ево да кренемо од дна:

Знате како да узмете број од Јеврејке?
    - Заврнете јој рукав.

Знате што Јевреј има велик нос?
    - Зато што је ваздух бесплатан.

Дође Јевреј педофил у парк и приђе некој цурици и рече јој:
    -Оћеш да купиш од мене бомбону?

Био неки лик ћаћа му црнац а мајка Јеврејка. И дође он код ћаће једног дана и пита га:
    Ћаћа, јесам ли ја више црнац или Јевреј?
    -Што питаш?
    Па неки момак продаје мотор па не знам дал да га украдем или да га наговорим да ми прода по нижој цијени.

12. Ja da sam jevrej/crnac nikad se ne bih uvredio na ovo tvoje

13. Нисам добар нациста ко ти :/

14. Šta radi malo jevrejče na otvoru od dimnjaka?
    Čeka mamu.

Nabili nacisti cigane u gasnu komoru. Jedan Ciga krene da lupa na vrata:
    -Puštaj! Puštaj!!
    -Puštam, puštam. (ovde praviš pokret kao kad odvrćeš ventil).

Kako spakovati 20 Jevreja u Peglicu bez da se guraju?
    Dva napred, dva pozadi, ostali u pikslu.

Ide Hitler kroz logor i sretne malo Jevrejče.
    -Kolko godina imaš mali?
    -Sutra ću da napunim 9.
    -Nećeš, nećeš...

Dođe Hitler u logor i naredi da se iskopa jarak 7m širok dole šiljci i kaže:
    -Ko preskoči slobodan je da ide.
    Krenu Jevreji padaju ginu i na kraju se smore odustanu. Pojavi se neki sportista njihov, jak u formi, zaleti se preskoči ko iz pičke. Ovi svi u transu. Hića izvadi pištolj i ubije ovog što je preskočio na mestu.
    -Prestup, jbg.

Bonus:
    Pita pedofil nekrofila:
    -Hoćeš da idemo u vrtić?
    -Što? Pala bomba?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.