Шовинистичко-фашистички вицеви, приче...

1. Маринко Маџгаљ

2. šta piše marinku madžgalju na spomeniku?
    -Marikno Madžgalj

3. Ulazi Vučić u trafostanicu i tamo u mraku naizgled jedan radnik EPS-e provjerava strujne vodove.
    I kaže Vučić:„Srećan rad, gospodine. Srbija se oporavlja i opravlja, to je najbitnije!"
    Na to mu čovjek iz mraka odgovara:"Gospodine, ja sam gubava Romčina, samo sam došao da ukradem transformator, skinite mi se s kurca , sa oproštenjem".

4. Hahaa solidan namagarc

5. Otišao Vučić u zvaničnu posjetu Mongoliji. Otišao u Ulan Bator, i sad, pošto je taj grad mjestimično izgrađen od šatora, njega smjeste u jedan dvoiposobni u centru grada. On onako nezadovoljan, ali što da se radi, jedva čeka da završi to što treba i da se vrati nazad. Uglavnom, sa sobom u delegaciju vodi Sinišu Malog i Aleksandra Martinovića. Kada je kucnuo čas da krenu da se nađu sa mongolskim zvaničnicima, Vučić shvati da njih nema. Poslije 15 minuta dolaze oni, pocijepani i izubijani. Vučić ih usplahireno upita:„Pa šta je bilo sa Vama, gde ste bili?", a Aleksandar Martinović kaže:„Silovali su me šerpasi u uši i prebili štanglom". Vučić pogleda Sinišu Malog i upita ga:„Šta priča ova budala?", a Siniša mu odgovori:„Mene su silovali u oči ne vidim ništa!"

6. Uuuuu daj jos neki

7. Meni je vrh bila tema nešto, čime bijete svoju ženu i zašto. Pamtim da su me oduševili komentari, posle je stefan kostić zaštitnik žena, braneći i svoju čast kukao kod kajzena pa je tema zaključana ili izbrisana.

8. Pamtim i reme smarko i još neko i neki ban al ne dolaze ali to je već druga priča rođaci..

9. Dobar je ovaj gif. Podsjetio me je na vic kada crnci beru pamuk i dođe robovlasnik i pita ih:"Jeste li umorni, gospodo?", ovi radnici odgovaraju ljubazno:"Nismo, nismo, hehe, šta je to za nas", a on im odgovara na to:"Ako se umorite, pucaću Vašoj djeci u nozdrve pa će ličiti na slonove", a oni mu kažu:"Ovo je prava motivacija gazda, svaka čast, hehe!"

10. - Kako se zove musliman koji se hrani zdravo?
    - Musli-man.

11. zasto j dzej postao pevac?
    zato sto ne moze da dohvati kontenjer :D

12. Koliko Hrvata treba da se pokrije kuća?
    Zavisi koliko tanko sečeš hehe

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.