Takmičenje u mitketovanju

1. Samo udri Marko.

2. samo jaši svi smo naši

3. samo jaši svi smo Наши1389

4. подсетите ме сутра

5. Evo podsećam te.

Inače - nije što je moje, ali jeste što je moje:

http://vukajlija.com/forum/teme/9402-teatralno-ostajanje-na-sajtu?strana=1

6. E lijepa prosla vremena.Cistoca i zdravlje je bilo sto puta bolje nego sad.Mogli se kupati u rijekama bez straha od koznih bolesti.Rijeke bile ciste i pune rakova.Sad ko nadje raka u vodi to je Bingo

7. Kupanje u rijekama bez straha od koznih bolesti >>>>>>>>>>spavanje na klupi bez da te iko dira, milicioner naiđe i pokrije te.

8. ko nadje raka u vodi nek ugasi svijetlo.

9. Nekada je vrijeme bilo svijeto, danas svijetlo gori po cijelu noć a i dan

10. IVANA JE NAŠE ZLATO
    Jednu su nam već ukrali
    A druga nam „spade“,
    Najbolji su NAŠI
    Pa zato to rade.
    Bruka i sramota
    Nek vam obraz kalja,
    Ivana je ZLATNA
    Biće još medalja.
    Uigrani oni su
    pa to rade vešto,
    a da nije pao broj
    našli bi ti nešto

11. Da znaš da je babuskeretina ona najgora, taj nivo kompleksa se ne postiže frustracijama, to mora biti i matoro i ružno da bi toliko mrzelo, straobalan sam psiholog, ulica me naučila

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.