Nepopularna mišljenja

1. Ukidanje državnih organa ne znači ukidanje bolnica ili bilo kakve profesije uopšteno, to znači da nema direktnog odnosa nadređeni - podređeni, nema drugova i drugarica, nema popa nad popom jednostavno svi rade za svoje guzice, sebični do koske al opet pomažu jedni drugima principom direktnog tržišta odnosno ti imaš nešto što ja želim, a ja ti mogu ponuditi ovo zauzvrat. Novac ne bi nestao, banke bi se možda ukinule jer njihova primarna funkcija je da nas kradu, vrše opresiju i drže nas na lancu mada sumnjam možda bi postojale u smislu nekakvih zalagaonica. Ilegalne droge bi bile legalne i trenutno najpopularnija i najrazornija droga alkohol bi izašla iz upotrebe samim tim što postoje mnogo bolje i manje štetne opcije. Razne stvari bi se transformisale počevši od nas samih i našeg načina razmišljanja onog tvrdokornog samo novac i uspeh bla bla, akcenat bi se stavio na prave vrednosti pre svega ljudskost i saosećajnost itd.

2. Cekaj, postojala bi bolnica ali ne bi bilo sefova tako da onoj kojoj je zaduzenje da brise dupe dedama ne bi imao ko to da naredi vec bi joj bilo na savesti? I policija bi postojala ali ne bi bilo nadredjenih pa bi neko svojevoljno otisao na slaviju da regulise saobracaj umesto da stane na ibarsku i userava se ljudima u popodne?

3. ps msm da i sam kapiras da ova prica ne vodi nigde xd

kakva bre anarhija kakve picke materine?

4. Ukidanje državnih organa ne znači ukidanje bolnica ili bilo kakve profesije uopšteno, to znači da nema direktnog odnosa nadređeni - podređeni, nema drugova i drugarica, nema popa nad popom jednostavno svi rade za svoje guzice, sebični do koske al opet pomažu jedni drugima principom direktnog tržišta odnosno ti imaš nešto što ja želim, a ja ti mogu ponuditi ovo zauzvrat. Novac ne bi nestao, banke bi se možda ukinule jer njihova primarna funkcija je da nas kradu, vrše opresiju i drže nas na lancu mada sumnjam možda bi postojale u smislu nekakvih zalagaonica. Ilegalne droge bi bile legalne i trenutno najpopularnija i najrazornija droga alkohol bi izašla iz upotrebe samim tim što postoje mnogo bolje i manje štetne opcije. Razne stvari bi se transformisale počevši od nas samih i našeg načina razmišljanja onog tvrdokornog samo novac i uspeh bla bla, akcenat bi se stavio na prave vrednosti pre svega ljudskost i saosećajnost itd.

Hahaha krv ti jebem, ovo je zajebalo i one naduvane na Vudstoku. Ovo je kako mali Perica zamišlja savršen svet.

5. Deda bi platio dobro da mu se obriše bulja, ako ne može da plati nek mu briše sin il ćerka
    Policija ne bi postojala kao sad brt zato što današnji policajac može da ti nalupa šamare na sred ulice samo zato jer nemaš ličnu, znači on je kao iznad tebe. Saobraćaj može se reguliše za pare isto što da ne

6. Aaaaaa bre, ovo boli

7. Ako ti neko ubije sina slobodno ga rokni

8. Ako ti je neko dužan pare slobodno mu otmi

9. Dajte link od rasnijevog političkog programa da uporedimo.

10. nema direktnog odnosa nadređeni - podređeni

Evo jedne tajine,ceo svet funkcionise na ovom sistemu ne postoji nista sto nije podredjeno ovome. Mislis na konzilijumu u bolnici matori profa nece da brise kurac o staziste nego ce da kaze ok I tvoje misljenje je bitno aj se nadjemo na sredini jebes sto ja znam sta I kako a ti si kurton.
    Op izvinitite Sladjo spremacice aj da izadjemo mi lekari odavde da sednu sad malo I oni jer smo jednaki. Ili ce u firmi I menadzer I radnik isto da se pitaju I odlucuju o sklapanju ugovora?

principom direktnog tržišta odnosno ti imaš nešto što ja želim, a ja ti mogu ponuditi ovo zauzvrat.

Pa da o ovome ti I pricam ti imas auto koji ja zelim,ja cu sad da ga uzmem jer sam jaci a tebi evo kurac na primer.Cek ne svidja ti se pa nek me uhapse I osude,a da jbt pa ovo je sistem slobode nema ugnjetavanja I sputavanja ljudi.

11. da, ali to nije agresija naravno, nije haos nikakav, jedan sin manje više

uh uh, znojim se

12. Ovaj nas bre troluje kao ona budala sa teme o španskoj košarci kako ne vidite

13. ps msm da i sam kapiras da ova prica ne vodi nigde xd

Pa kapirao sam da cu mu svojim agresivno-objasnjavackim pristupom objasniti da razmislja debilno al izgleda je mali zaglibio bas

14. principom direktnog tržišta odnosno ti imaš nešto što ja želim, a ja ti mogu ponuditi ovo zauzvrat.

Ti imas nesto sto ja zelim a ja ne zelim nista da ti dam zauzvrat jer ti mogu zavezati dandaru da te resetujem na fabricko podesavanje a ako si stamen momak onda ti moram staviti do znanja da imam ovu lepu spravicu medju narodom poznatu kao kalasnjikov

15. da da vajat debil erp kad objasni to je objasnjeno

16. Mamu troluj da je neslan pasulj debilko

17. jako autoritativna pojava ovaj ps što vrlo suptilno pokazuje avatarom na kojem je random šerif

18. Ne znam ko mu je ovaj na avataru, ali sasvim solidno liče

19. da, ali to nije agresija naravno, nije haos nikakav, jedan sin manje više

Naravno da ti niko neće ubiti sina jer niko ne želi da rizikuje sopstveni život zbog nekog drugog njemu nebitnog.

Već sam reko, za statiste kao vi potrebno je dosta strpljenja da bi skapirali koje benefite možete imati u poretku bez poretka, kakva klanja kakvo otimanje auta kakve pičke materine previše filmova gledate

20. Najjači zon, kao svi oće da se vrne Dušanov zakonik oko za oko, a sad kad pogrešno tumače anarhiju za njegov pandan pobenavili jebeno

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.