Prijava

Kaizen je bio tu pre dva dana,znaci ne treba ga ocekivati pre decembra mozda I 2018.

+1
EDIT:
Nemoj da zaboravis da je politicki marketing : normalan sadrzaj bio 10:1 u posterima i reakcijama. Tona megabajta dnevne politike cije skladistenje treba platiti. Filtera za sklanjanje dnevne politike...nigde.

Kaizen moze da ostavi jednog lika taj da ulazi jednom u pet dana I funkcionisalo bi sve.

YouCantHandleTheTruћ

а ко је то банован у последње време из разлога које наводиш? питам озбиљно, нисам у току.

Predlažem da to bude Truć

Moderatori da budu neki anonimusi tipa urrada, da nisu po klanovima nekim pa da bude ni po babu ni po stricevima

Nemoj da zaboravis da je politicki marketing : normalan sadrzaj bio 10:1 u posterima i reakcijama. Tona megabajta dnevne politike cije skladistenje treba platiti. Filtera za sklanjanje dnevne politike...nigde.

Taj filter bi trebao da bude mod tim. Napraviš pravila - "nema ovoga, ovoga, nikako ovoga, a pogotovo ovoga" i terorišeš ko ne sluša, ima nas 10-15 i mnogosmojakidotkom.

Ali da, sećam se da je plaćanje za skladištenje postalo izazov ubrzo nakon stvaranja postera. Ceo onaj cirkus sa ktitorima je bio oko toga.

Agilni mi je obrisao već 2 definicije , koje ne krše nikakva pravila.Već sam se žalio Kaizenu i njemu samom , ali ne odgovaraju.Te definicije nisu plagijati , niti bilo koga vrijeđaju , i imale su 10 puta više pluseva nego minusa.Agilni postavi u komentaru link neke definicije , koja ima samo isti naslov kao moja , u tekstu nikakve sličnosti.Skinite moda tom jadniku , napije se pa briše sve redom.

Плаћени су за то да коче просперитет сајта

Ktitori. Sjajno. Bacio sam par uplata.
Mozda je to resenje:
1. Patreon za Vukajliju.
2. Platiti eksperta da kompletan set pravila
3. Poslati svim autorima da stikliraju
4. Strucnjak da napise automatske filtere za pronalazak sadrzaja koji nije u skladu sa pravilima i da predlozi akciju
5. Placeni moderator da verifikuje rad automatskog filtera sadrzaja i odobri akciju
6. Profits

Ja ponudio da uplatim, kaizen rekao "ti ne treba ništa da plaćaš".

Ja ponudio da uplatim, kaizen rekao "ti ne treba ništa da plaćaš".

Gvozdenovic pitao Kaizena: "Zasto ne ugasis vukajliju?" On mu odgovorio: "Volim da citam ono sto pise Dragisic. A nema ga na fesbuku i twateru."
Da ne preterujemo:
Pare mogu da pomognu. Pare mogu da ne pomognu. Tvoje resenje, da napravimo ponovo zabavno je morbit bolji odgovor od moje ideje da podparimo.

I čini mi se da ovi moderatori sada ponekad jednostavno ne znaju ili nemaju muda da intervenišu. Nemaju jednostavno iskustva, nisu borbom očeličeni, sve je ionako tiho, od ikakvog rada su davno odustali.

Treba da se ubaci elitni mod tim oldskul autora, kao D Ekspandbls, samo registrovani 2007. - 2010. Da vrate da sve bude kako valja i trebuje
:-D

Prijela mi se govna sada

Vukajlija kao koncept je iscrpla svoje mogućnosti, kaizen je prošle godine sabrao dva i dva i skapirao da će otići u minus ako ostavi postere i reakcije da se gomilaju, ima tu krivice i modova verovatno, ali uglavnom je ovo prvo u pitanju, koncept pisanja i ocenjivanja definicija je istrošen, ima još 40 likova koji se sprdaju po forumu, za godinu dve će i to da zamre
Postovi više nemaju tu težinu jer niko ne posećuje sajt, pa može da piše ko šta hoće, a ranije su ovi portali posećivali redovno, kupili fore i sl. pa je morao to neko da moderiše, npr. ako se neko seća one vesti u kuriru o dankanovoj i olanikovoj sprdnji na forumu, moglo je i sranje ispasti čak, takve stvari

a i dalje mislim da je ovo trol tema

Ja mislim da marko hoce da opet bude mod

Ma mora ta rang lista da opet postane faktor, inače nema tog poleta, te energije željničke, da hoćeš da igraš, da budeš deo toga.

Ja ovde sada jedino volim da čitam o košarci, najjači basket portal na netu :-d

Ja sam za to da se ovde oproba koncept anarhije što je izlagao onaj triforce, možda ćemo stvarno da se složimo svi bez nadležnih organa, možda uđemo u istoriju kad se jednom uspostavi taj sistem svuda kao prva grupacija ljudi kojoj je to pošlo za rukom lolo

Che-Vu, jesi ti ono na Novom Zelandu. Planiram da dođem tu da živim s porodicom, pa ako bi mogao da nas primiš u svoj dom na godinu dvije dok se malo ne snađemo. Ok?

Izijem oće u Mladenovac što je ovo