Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Saška oće da bije Macu već
Sedim ovde i kao čitam šta pišete i češem se ko su bre sve te glavudže o kojima pišete kakav lepi mića vesna rivas pa koji kurac jebote ništa ne kapiram i odem da guglam vesnu rivas, piše u biografiji "pevačica, novinarka, voditeljka i UČESNICA RIALITI PROGRAMA" ahahah
Maca postala dobra pička realno jebo bi je
Edit: već je izudarala
PS aj me ubaci u ovo govno da jebem ove silikonjare i ognjena amidžića usput da roknem u šupčinu.
Ko je ova plava što je sad u kadru sa bundom? E ovo je izgleda top pička neka
Ona sa kratkom kosom je baš pička ono za iživljavanje.
Radmilo misica neka
Baš odličan debil ovaj mitrović, pustio sam evo 5 minuta on ne prestaje da sere kao pajserčina neka
Je l' mu ovo dete na ramenu ono koje je vozilo kola pre par godina?
Boh, ime one devojčice kad doznaš javi mi
A mora izbacis neku pesmu prvo ili prebijes marinka rokvica da budes u novinama jbg
Ovi imaju kazino hahahha GLEDAS LI ARMINE
kako jede govna aleksandar kao ne zna ko je vesna rivas mora da je gugla hahaha
Hahah ps
Pa ne znam kako da znam ko je vesna rivas odakle je poznata da bih znao jebemitimamicu
Sanja stankovic coa
A stvarno jedes govna za vesnu rivas brt
pa aj me spoji sa tim nekim džet setom, ja mogu da bijem jedino Branka Ružića i Dačića, nije to neki skandal, to mu dođe kao herojski čin.
jebem te usta znas sigurno ko je ona
Pa odakle da je znam to vas pitam evo sad vidim kako izgleda babetina neka što bih znao, čudi me da ne znam ako je pevačica al' kapiram da nije baš proslavljena nešto kad nisam čuo do sad
Sanja misica top pička
Sanja Hepi Stanković
Brt, ajd se odjavi sa Vukajlije ako ne znaš ko je Vesna Rivas. Lol, opšta kultura.