Zadruga Tv Pink

1. Nema mene tamo brt ostala mi neka poznanstva od ranije kad sam bio ljuti klaber i posetilac iventova od krucijalne vaznosti za jebanje andjeli vestica. Njeni su uvek imali love al ona je volela da se izjebe za flasu smirnofa pa to ti je. Dok nije pocela da radi u braunu

2. Kaem ja da je ova kratkokosa najbolja pička, još sad izguglam da je fazon jedva punoletna, ili maloljetna. Totalno bih je posjedovao. Mina Vrbaški fen klab

3. To su uglavnom pijavice koje se kace za ljude sa lovom i lezilebovici koji umeju da zarade samo na ovaj nacin tj da udju u rijaliti, zato svi i pocinju da "pevaju" pa neke tezgice da nakrpe neku kintu. Vise gledam da budem okruzen drugim ljudima, lik koji drzi trafiku je tri puta vredniji nego pola ovih ovde, njemu mozes da zavaljas paket orbita npr(ovi nemaju ni za toliko) ili da ti otvori trafiku prvog januara sa uzmes boks cigara a ovi samo znaju da cuce po separeu i cekaju da im neko plati pice da bi blejao sa njima jer su oni fejms.

4. najbolja picka u svim rijalitijima je bila ona daliborka iz velikog brata

5. Tijana stajsic <3

6. Debilke su sve redom što nikako ne znači da ne treba da damo da nam gutaju muda. Dobro gutanje muda od strane neke profi gutačice svakako eliminiše štres.

7. deluje kao da je jebu cice matore tamo tipa matorci od 70+ godina

8. cice sto mogu sutra da umru kao leptir sto zivi po jedan dan

9. Kaem ja da je ova kratkokosa najbolja pička. Totalno bih je posjedovao.

https://www.instagram.com/_mina.official__/

10. fura fazon andjeline iz hakera

11. Зашто све ћелаве цуре имају добру гузицу

12. Je l bilo šta zanimljivo?

13. никако да уватим да гледам лепо, надам се да ће покидати задруга. чини ми се да има потенцијала, изгледа да је до јаја овај систем такмичења са ловом и екипа је солидна.

14. мајко мила каква је пичкетина ова мала са дупетом аааа идеално дупе фазон

и стварно све ћелаве имају дупе да кида

15. Давид дркао мачору хаха

16. не разумијем штос стварно

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.