Pederi

1. Imam ja jednu pesmu da potražim ako znate vas dvojica a vi najverovatnije znate

Dakle pesmu sam čuo 2014 na radiju, dakle verovatno je baš iz 2014 a možda tipa 2013, 2012, pevaju riba i tip u duetu, tema pesme je kako je on bio nadrkan frajer prema njoj u vezi pa ga je ona ostavila a on sad pati jer ju je zapravo voleo al nije to smeo da tek tako pokaže a ona je u fazonu eee prc sad baki, batica ima onako glas nešto između elitnih odreda i folka a riba je neka klasična ova nova generacija pevačica, pesma je onako buzuki moderno

2. A jbg nisi bas suzio opisom haha

3. To onda mora biti Darko Radovanović i Ivana Selakov - Ako je do mene jer se spominju prašnjave(napuderisane) sandale

4. I mislim da se riba potpisuje imenom i prezimenom

5. Odma posle te pesme je išlo Ma ima mnogo žena i kafana, dakle to je bio otprilike takav blok pesama, samo je ova pesma malo folkerskija

6. tad sam prvi put čuo obe te pesme, ima mnogo žena i kafana sam zapamtio do kuće, ovo nisam

7. EVO GA JEBENO 1,6MIL PA KAKO NE NADJOH
    A lyrics je ipak on the day ne all the days
    https://youtu.be/VLQU9JR-i7E

8. lol, ja video ovaj naslov dok sam kliktao i mislio da je u pitanju neki test sa pticama, ekološki standardi il tako nešto i nisam hteo da uđem na klip XD

9. Sada možemo svu pažnju da usmerimo na sirotog Gvozdena

10. Nemoj da Radule i Jankela vide ovu reklamu biće otkud pare za ovu reklamu a nema za radnike u Kragujevcu

11. ne, ne bi zaboravio adila, srbi su svi umešani

12. Pa isto, al na kraju oznacim samo ove u posl god dana i aj klikni kad eto, a kakva reklama jebate roda vidi da imaju novog fiata i kao bolje njima beba :D

13. Uvek para na paru ide, ko ima za fijata, ima i za bebu, a ti sirotinjo puši kurac i jedi paštetu u crevu

14. Jel baš nemaš dilemu da je onakva fabula u pesmi kako si opisao gore?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.