Prijava

Isplusirao sam ti definicije i pratim te, za sad toliko...

Iskulirao te haha. Plaky?

Čekam odgovor, uporan sam ja kad je u pitanju pravo prijateljstvo i ako nam ne uspe nije jedini ima dosta i drugih vukajlijaša... jedan će valjda da prihvati... i kad vide u stvari koliko sam dobar lik počeće da pričaju da dobro drugujem pa će i drugi da me gotive pa i čak da me zovu na neobavezno zezanje i pivo. Možda me za koju godinu ili deceniju proglase za najboljeg lika na vukajliji. U životu je važno da imaš neki cilj i da budeš uporan.
Grok druže samo te molim da krenemo polako pošto mi je ovo prvi put.
Prvo na pivo jedno i da se malo ispričamo pa posle ti kod mene na slavu pa ja kod tebe... sve se može dogovorom, verujem da će nam biti lepo u našem budućem drugovanju. Znaj da si mi za ovo malo vremena od kad smo drugovi postao jedan od boljih drugova kojeg sam upoznao na vuki.... Uvek ću se sećati kad si me pitao da li sam napaljen batice, to me još uvek nije neko pitao, vidi se da brineš za moje seksulano zdravlje i da me već smatraš za brata.

Pa pazi jeste to numbers game ali je kao sa ribama, ako prilazis jednoj pa drugoj pa trecoj i bivas odbijen sa svakom sledecom ti opada rejting jbg

Sad bih napisao ali napusice me jedan autor iz kragujevca

VOLIM VAS LJUDI! realno...

Ovo što kaže Ludi Psihić