Predlog: Vratite nam slike

1. За еротско наслађивање имате линк ка Карике.цом. :P

2. Ja stvarno ne znam da li ste mogli nešto pametnije da uradite od ovog uklanjanja slika!

3. mogli smo, al je ovo najlakse :)

4. ја журим да победим маре у бећарцу па неам време да читам све написано.
    али оћу да се врате слике доле
    значи за:))

5. Samo nemojte da posrnete pod pritiscima rulje, vratite slike i tim cinom pojedete govno. Ovo je odlicna ideja, i drago mi je sto docekasmo njenu realizaciju.

6. Ако не вратите слике ја заувек одлазим са сајта. Ето. То је ултиматум.
    :D

7. Доживе Кајзен да му сви персирају. :)

8. Šta rekoste Džimi? :)))

9. две слике по дефки довољно...а постер тек треба да пробам

10. И једна је превише, а две му дођу пупло грђе. :)

11. sad sam pročitala sve. i ming je najbolji predlog dao
    zaista, svaka čast!

12. Protiv slika na stranici, ali da je moguće slike videti pokraj definicije i to tek onda kada otvoriš definiciju.

13. Против слика. Исто тако укинути рекламе на чету и санкционисати их баном или нечим. Без реклама је боље и свако има једнаке шансе, самим тим би и на насловној страни читали најбоље дефиниције, а не оне које су скупиле највише гласова.

14. Боље без слика!

ПРЕДЛОГ:Направите могућност да се дефиниције из једног дана сортирају по популарности , односно ставите неки линк горе , типа , "Данашње дефиниције" и убаците могућност да се сортирају по популарности.

15. Kada:
    -bi ljudi bili samosvesniji
    -se ne bi držali izreke "sve što nije zabranjeno to mi je dozvoljeno" ko pijan plota
    -ne bi besomučno stavljali slike golih sisa i dupeta u definicije gde se samo posredno pominje osoba ženskog pola ( Alo, moderatori, pa motorna testera je imenica ženskog roda, što automatski znači da mogu da turim 5 slika na kojima se gole pičke rvu u čokoladi. Ne brišiteeee, dušmaniiiiiii )
    -se ne bi ponašali licimurno tako da ostave komentar "ahahahah, defka dana, ubijaaaaaaa, majstoreeeeeeeeee", a onda na svoju govno definiciju nakače onih 5 pički i ostave jedno 300 linaka na četu, te tako dobiju def. dana i sjebu nečije nereklamirano remek-delo.
    -bi se slike stavljale samo na one definicije gde je to neophodno, recimo onda kad definicija bude višesmislena, pa slika razjasni situaciju ( ali ne, svaka definicija o mobilnim telefonima ima garant 5 slika nokie, samsunga...jer jebiga, ko još danas zna kako izgleda mobilni telefon, mora to da se pojasni...5 puta).

Tada:
    -ne bi bilo nikakvih ograničenja ( svako bi kačio slike kad misli da treba, pisao onoliko definicija koliko misli da ima inspiracije ( makar napisao 1000 za dan ), definicije dana bi bile mnogo većeg kvaliteta nego sad, marketingdžije bi postali mediokriteti, i ne bi izlazili svaki drugi dan na naslovnoj strani sajta kao sada.

Moje mišljenje: slike - zbogom ( kad se već zloupotrebljavaju ). Zmiju sa definicijama povećati na 50 linkova ( kao nekad ), postere ubaciti, ali samo 3,4 najnovija u nekom ćošku.

16. Доле слике!
    Овај пут им се стварно лоше пише :)))

17. Ja bas resio pre neki dan da pocnem sa ubacivanjem slika na definicije, jebi ga, bolje je bez slika definitivno

18. dođe mi da c/p ovo što je black_hole napisao... :)

taj dole prostor planiram da reorganizujem... par slika će se vratiti ali nasumičnih a ne najnovijih. takođe možda bude i par aktuelnih tema na forumu, par postera, kao i par novih rubrika za definicije (npr. popularne definicije pre X godina na ovaj dan... i sl.) ...

19. ,,slike će se vratiti ali nasumične a ne najnovije.''
    Колико се сећам,стара верзија Вуке је већ имала насумичне слике.
    А траку са дефкама би дефинитивно требало повећати.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.