Kontradiktorno. Zasto bih imao odnose sa dve zene paralelno ako mrzim zene?
Nije kontradiktorno, some. Zato što ih mrziš seks je jedino za šta su ti dobre, dakle nemaš poštovanja itd. I ovo što kaže Velikiblek. To bi bila ta teorija. Prilično basic psihologija, čak i za laike.
E sad ne kažem da to jeste tako, nemam pojma šta je Srna iskopala iz mora tvojeg buncanja ovde :D
Apropo onog prethodnog, ja sam se nesto sprdao sa srnom pa sad misli da sam muska svinja. Ustvari sam ja veliki iskreni zaljubljenik u zene, a preljube ne cinim, veran sam svojoj devojci.
Nemoj sad da se vadiš maestro, još si rekao za ljubavnicu da je debela. I za mene si rekao da sam bila debela kao kobilica. Takve uvrede se ne opraštaju. :D
Krmačica = niska devojka popunjena tamo gde treba
Kobilica = devojka srednje visine popunjena tamo gde treba
Kobiletina = visoka devojka popunjena tamo gde treba
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Nije kontradiktorno, some. Zato što ih mrziš seks je jedino za šta su ti dobre, dakle nemaš poštovanja itd. I ovo što kaže Velikiblek. To bi bila ta teorija. Prilično basic psihologija, čak i za laike.
E sad ne kažem da to jeste tako, nemam pojma šta je Srna iskopala iz mora tvojeg buncanja ovde :D
Pozitiv od najzlobniji je zloban.
"Dobar, loš, zloban".
Jesi to hteo da kažeš? Mislim da ne!
I drugi imaju teške živote sa puno tuge i patnje sa mislima šta i gde sutra, cudni su putevi ljudski u ovozemaljskom vapaju ...
Mislio sam malo filmski omaž dobar los zao a ne na gramatiku al okey ako ti tako kazes
https://www.youtube.com/watch?v=CLAWBH7syLI
čije ste sluge
Ustvari ovakva je situacija
Dobar Los Zao
Dobar - glasanje za najboljeg lika (ima)
Los - glasanje za najlosijeg lika (ima)
Zao - glasanje za najgoreg lika (nema)
Znaci ova tema treba da se preimenuje u najgoreg umesto najzlobnijeg. Stecan je u pravu.
Apropo onog prethodnog, ja sam se nesto sprdao sa srnom pa sad misli da sam muska svinja. Ustvari sam ja veliki iskreni zaljubljenik u zene, a preljube ne cinim, veran sam svojoj devojci.
Apropo
pancera
ne propusta priliku da mi se ruga,cak i kad tuzno ustanem i krenem
Nemoj sad da se vadiš maestro, još si rekao za ljubavnicu da je debela. I za mene si rekao da sam bila debela kao kobilica. Takve uvrede se ne opraštaju. :D
Ju! Sram ga bilo!
Zamisli oćeš da varaš i nađeš neku debelu što je još gora od one s kojom si hahahah
Bolje da ti je kuću zapalio nego debela što ti reko! :D
A možda čovek voli glomazne, pa je to bio kompliment?
hahahahaha debela srna hahahahahahhaha
https://image.ibb.co/cQa4d6/Screen_Shot_2017_10_25_at_11_12_10.png
Nisu to uvrede ja to od milja tako.
Krmačica = niska devojka popunjena tamo gde treba
Kobilica = devojka srednje visine popunjena tamo gde treba
Kobiletina = visoka devojka popunjena tamo gde treba
Kobilica ti je najveci kompliment
Haha picko mala pa sta pljujes pa lizes
na novom beogradu zbog ovoga pucaju u kolena
Pa zavisi cijoj sestri/devojci kazes
haha nisam ni pljuvo ni lizo samo pricam onako kako jeste
Hahaha