Prijava

To kao prvo nije klub nego neki cumez gde se sviraju neki yu rokovi cenim a kao drugo ne znam kako moze biti "obicno" svetlo, sijalica na plafonu jedna sta?

E pa ako neces da se izvines onda popusi kurac majmincino glupa, za par opstina u beogradu se moze reci da nemaju svinje i pogodio si jednu. U ostale dve koje si naveo ima i svinja i dvorista i mesara i zamrzivaca tako da glup si a ja sam pametan

'ајде бре ћути мало шта си спопао као шиптар НЕЋУ БРЕ ДА ПРОДАМ ОДЈЕБИ

samo stavi naocare za sunce i ne skidaj pogled sa gitare

фендере имате ли певачицу и шта свирате од музике

за свадбу питам

пусти ти овог псета он је одавно узео неки пик на тебе ево сад те и за свиње спопада и да ниси духовит као ма будала је то бре

Zivojin Misic
uvek malo po malo menjas pocetnu tvrdnju kad ispadnes glup

хахах а ово је толико тачно за фендера да немам речи, и сам сам то нагласио пар пута.

Pa oterao si ga majmune jedan

za par opstina u beogradu se moze reci da nemaju svinje i pogodio si jednu.

Не знам какав је ово Београд, ја коње и свиње по улици нисам виђао. Извини, али ја за овакав Београд не знам, мислим на шири центар. На Миријеву, на Бежанији, у Земуну, па на Вилиним Водама, Миљаковцу виђао Цигане са коњском запрегом, али свиње и свињокољ по двориштима, свиње у травњаку парка, коње испред вишеспратница, то нисам. Једино ако картонска насеља сматраш одликом метрополе, онда извини, нисам разумео да је то део фолклора.

sijalica na plafonu jedna sta?

Постоје различита осветљења у зависности од тога шта се организује. Кад се прави нека журка. Да, јесте то класичан ћумез као и већина клубова где се (као) не свирају народњаци, Скоро отворен, свира се рок и блуз, али кад дође 12 сати, сви се понапију и онда траже народњаке. Има део где музичари седе, свирају и певају (акустична свирка). За рок бендове се узима озвучење, а ако се зове неки Ди Џеј, онда се намешта и друго осветљење, намешта се друга опрема.

имате ли певачицу у бенду?

Не, Ацо. Све акустичне гитаре и ми свирамо и певамо. Није то још ништа озбиљно, још се ту вежба и увежбава, јер неки би да свирају стално, неки повремено. Неки свирају рок, неки блуз, неко хоће народњаке, неки неће. А и има девојака које су као певачице, као хоће да певају рок, а онда после 2-3 песме крећу да ти траже да им свираш нешто од Цеце. Онда једна би да пева, једна не би.

То што је направљено, конкретно тај део за пробе, је неки вид музичке радионице и онда долазе гитаристи, басисти, бубњари, певачи јер немају људи где да свирају заједно јер не можеш да скупљаш људе по кућама.

Ако су добре паре, имам да измислим да знам песму. Лололо

Bezanija je takodje potpuno promenila izgled. Opet ista prica sa tobom, cuo si neku tvrdnju iz osamdesetih godina i onda ovde lupetas bezveze cuj na dorcolu nema svinja a ma bezaniji ima pa bezanija je sada dorcol a dorcol je stara bezanija

Извини

Takoje bre

Не причам за осамдесете. Причам за 21. век, за период од 5 година уназад.
Па 5 година сам живео на Дунавском Кеју, какве свиње на Дорћолу?
Живео сам код Храма, после и близу Ђерма и Каленић пијаце. Осим паса и мачака, ја друге животиње нисам виђао. Ишао сам код другара и родбине на Миријево, на НБГ, на Бањицу, на Карабурму, на Бежанијску косу, у Сурчин, у Земун (скроз тамо ка ауто-путу за НС), на Баново брдо, на Петлово брдо... Једино нисам био у местима типа Болеч, Винча, Орловача, Барајево, Јабучки Рит... Али осим коња (и коза) у Циган малама, стварно нисам виђао друге домаће животиње. Јесам виђао у Добановцима и Угриновцима, али то су приградска насеља.

Па прошло лето сам често био у Београду, нисам само висио само у Кнез-Михлајовој па да нисам видео друге делове града. Ово као на Коњарнику нисам виђао.

Па ето, Крагујевац је много мањи од Београда, један другар је тамо живео у кући у једној малој улици близу Роде (сад се преселио у ово ново насеље), па нисам приметио да у његовом комшилуку неко чувао и кокошке, а камоли свиње и краве.

Brate, ja živim blizu Kalenića, bijelog čovjeka nisam vidio baš dugo, cigana ima koliko hoćeš

Vidio sam Paspalja jednom, sjedi u Esquini, puši cigarilos, boli ga kurac