Гласање за најзлобнијег лика на сајту

1. na novom beogradu zbog ovoga pucaju u kolena

Zbog toga pucaju u kolena, a ket trave bacaju ribama u sise da ih panduri ne provale.

2. Riha, Riha me u svoje vrijeme rasplakao, bila mi je tipa druga treća definicija i spamovao me s minusima i mrziteljskim komentarima

Риха је био злобан док је био студенцко говно, а онда је дипломирао, постао неки тамо велики дрмр и запалио преко гране, ваљда негде у Скандинавију.
    Јесте 'ладно, ал' стандард.
    Не носи више мартинке, ал' стандард.
    Није више злобан, него господин човек, ал' стандард, јбг.

Ето, ни Расни више не долази, кренуо и он к'о Риха да учи неке велике школе да и он постане неки велики дрмр.

Иначе, ако ћемо да цепидлачимо што се тиче граматике, ова тема би требало да буде о најгорем, а не о најзлобнијем лику на Вукајлији.

добар - бољи - најбољи
    лош - лошији - најлошији
    зао - гори - најгори
    злобан - злобнији - најзлобнији

3. фендере, како водиш тако добру евиденцију, а цоукг никако не можеш да нађеш?

4. Што да га тражим? Правника има и у Јагодини, Ћуприји и Параћину, што да идем у Крагујевац?

5. можда сам помешао, мислио сам да ти је нешто требао

6. Da mu izvadis grkljan haha

I mala ispravka s obzirom da si fan gramatike coa nije pravnik nego student

7. Film je u originalu the good the bad and the ugly tako da bi trebalo da biramo najružnijeg lika na sajtu.

8. coa nije pravnik nego student

У, бре! А ја мислио он дипломирао.

9. Ахахаха! То, то! Да се прибележи.

10. Film je u originalu the good the bad and the ugly tako da bi trebalo da biramo najružnijeg lika na sajtu.

11. Proviron onda, jako ruzan lik xd

12. haahahahh truc

ma scouser je zaglavljen u 1993. inace,pusti ga

13. Divim se truću samo zbog toga što je jednom tako istrolovao nikolukilogramskog (80) da me oduševio

14. a ko je NAJZGLOBNIJI lik na sajtu?? Znači, da je strukture i dužine slične zglobnom autobusu?

Ja glasam za olla, pošto je najviši lik koga sam video odavde, al moguće je da ima i neko viši

15. Imao si šansu da vidiš i višeg lika od ola, ali...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.