Гласање за најзлобнијег лика на сајту

1. E ali dorcol jebeni hahaha to je kao urbani deo grada lol opet neka 1980-a spika kao za 6 krampona xd bio mu stric jednom u beogradu kad je vozio autobus 1983-e pa mu pricao o dorcolu

2. Na nbg vise od 50 porodica ima konja jebenog a ne svinje

3. pa verovatno ga čuvaju u stanu, kad mogu zmiju mogu i konja

4. šta sve neće da izmisle

5. ja da imam sto mercedesa, opet bi imao i deset konja, deset najmanje

6. Добро, ако Ледине и Сурчин рачунаш у НБГ, а и ону Циган малу у Војвођанској улици. Видео сам ја на паркингу и тракторе (видео у Блоку 45), али штале нисам.

7. РаdјарmKurac(Valter)
    ja da imam sto mercedesa, opet bi imao i deset konja, deset najmanje

Циганска народна пословица

8. ostali su ti još banovo brdo i miljakovac, jer si na prethodne dve strane spomenuo ostala beogradska naselja

9. Nemam ja sta da racunam ili ne racunam jer su neki ljudi smislili vec sta je koja opstina, ne sumnjam ja da bi ti to bolje odradio. Nemas sad vremena zbog apelovanja na klubove da poskidaju lasere i strobove iz sistema osvetljenja jer steti ocima gitarista a i mogli bi malo da utisaju ozvucenje usput nisu normalni bre moze da se ogluvi

10. Inace surcin je u opstini surcin a svinje se ne drze u stalama nego u svinjcima ili oborima

11. Коњи се држе у шталама, пошто си поменуо коње на НБГ.

Иначе, једино нисам залазио у Жарково, тако да не знам. Баново, Петлово, Канарево брдо, Видиковац, Бањица, Медаковић... све зграда до зграде. Додуше нисам много залазио у мале уличице по Миљаковцу... За толике године у Београду, никад нисам чуо да је неко причао о клању свиња. Они који су имали родбину, типа Кикинда, Ариље и сл. су доносили с времена на време месо, чварке, кобасице. Али никог нисам чуо да трпа целу свињу у замрзивач.

da poskidaju lasere i strobove iz sistema osvetljenja jer steti ocima gitarista

Јебено штети и иритира. Синоћ имао неку пробу у неком клубу, било УВ осветљење, убило ме у појам после пола сата. Лакше је у мрклом мраку него са УВ осветљењем.

12. tako je jedan ludak napravio obor odma pored kuce.on se navikao na smrad ali kad dodju gosti to je kao da sedis u oboru i pijes kafu.za te stvari mora da se ima prostora.verovatno 40ari min

13. pa KONJarnik jbg logično

14. Ахаха! Немогуће! Па пролазио сам много пута ту, никад овако нешто нисам видео, шта је сад ово? Јеботе, ко се све доселио тамо.

15. Јебено штети и иритира. Синоћ имао неку пробу у неком клубу, било УВ осветљење, убило ме у појам после пола сата. Лакше је у мрклом мраку него са УВ осветљењем.

Ma kapiram. Najbolje bi bilo da sijalica obicna sija da ti ne remete koncept. Bilo bi dobro i da je mrkli mrak al nesto se razmisljam slabo bi se pice raznosilo a i mozda bi dosli crnci ili cigani da kradu hahaha pa kako mrkli mrak u klubu magare jedno koji ces kurac tamo onda

16. Ахаха! Немогуће!

Aj sad da se izvinis i priznas da sam bio u pravu

17. ovaj lik je baš čuven na konjarniku, i ja sam viđao konje, svinje itd

sad se setih jedne zanimljive situacije koju sam video, pre godinu dve kad su oni migranti harali beogradom, na konjarniku 50 onih migranata sedi onako na travi cekaju nesto, a 2 svinje od ovog lika oko njih bleje tako hahah

18. Па видиш, као за инат у том делу који служи за пробе бендова је УВ светло, а у клубу је обично. Има неколико лампи, благо је замрачено и много је опуштеније за психу него ово.

Aj sad da se izvinis i priznas da sam bio u pravu

Не морам, врати се назад. Лепо сам написао да годинама сам пролазио и још увек често пролазим туда кад долазим у Београд и нисам видео овако нешто. Стварно. Непојмљиво ми је да постоји мозак који пусти животиње без контроле у урбаној средини, на прометном месту.

19. имате ли певачицу у бенду?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.