SRPSKA ČAST

1. najgori isprdci na svetu i sramota civilizacije i ljudske vrste

2. Za to su zapravo krivi "Srbi", koji tvrde da su Hrvati Srbi.

3. Дилан Доже, зашто би се курве лоше јебале?

4. Dodje mi da liku koji nosi ovo jebem ćerku na oči njegove da vidim baš šta će
    Punoletna da je naravno

5. pise srpska cast i kapiram da bi oni napisali кћер или шћер ili jos neku varijaciju.
    cerka je za njih gej americki nato naziv za zensko cedo.

6. Latentni homoseksualci, koji se kriju iza nacionalizma. Valjda niko neće posumljati da su pederi, ako su nacionalisti?

7. Космајац
    Dodje mi da liku koji nosi ovo jebem ćerku na oči njegove da vidim baš šta će
    Punoletna da je naravno

Хахахахаха... +∞

8. Значи Швурханд је дефинитивно испао из употребе као главни симбол србства?

9. SrBstva? Glavni simbol Srbstva je Nedićevski grb. Budući da je Srbstvo čist klerofašizam, jedan od njegovih predstavnika su i tri prsta ( ali nikako glavni! ). Normalno, ne treba mešati Srpstvo i Srbstvo. Klerofašizam je u ovom slučaju nacionalizam prilagođen Srbstvu, tj, Svetosavski nacionalizam.

10. Ja u jednoj cevabdzinici video bokija iz srbske casti, pa recimo da je dosta nizak kao bohor recimo. A i sitan je obzirom na mišiče sa slika. Tj on je nabildovan za svoju gradju al je baš sitan nekako. Mali je i to.

11. Vozi megana keca, onog 1998god ljubicastog ili tamno plavog kolko se secam.

12. srbska cast je prolazna faza jednog cazima bokija koji valja dukseve klincima za 2k dinara i majice za 1300.... pozer ciganski, dobro bio je na gazimestanu svaka mu cast,ali cist pozer...
    Srecan vam Sveti Sava a cazimima, pozerima i antisrbima zelim smrt.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.