U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pa ove instagram generacije ne osećaju potrebu da stvaraju humor, zapravo ni ne znaju šta je to
Objasni mi pravila igre koju igraš čitav život i za dva meseca biću bolji od tebe.
-Ok, vidi, ovde ukucaš koliki ćeš čip, ovde slažeš voćkice u tri slota, e kad složiš iste onda ti idu ovi brojevi i tu lupaš veća manja. Kapiraš?
:dva meseca kasnije:
Prokleti japanski aparat mi sve proguto. Voćkice mi život upropastile.
Pazi, opravdao je svoj životni moto, ošurio je tarzane koji su se predstavljali kao prevejani džukci koji nema šta ne znaju, a prejebe ih cigančić Daniel, kapa dole za gospodina jer su ipak solidno ljigave njuške oštećene, da je neko drugi u pitanju pa da ga pljuneš
Pa zar je iko mislio da štrokavi Blek Hol i Teša imaju ikakve šanse da prodju neizjebani od prevejanog gancija kakav je Frenki bratina.
Dozvoliš pristup zajedničkoj banci teškoj 7-8k evra kockaru koji je u džepu najviše imao devetsto dinara, doduše verujem da se Frenki predstavio kao poštenjačina, zgotivio se sa svima, a onda tek počeo da sprovodi master plan. Bistar momak, nema šta
Јбт колико лупате, он је човек коцкар само у КЛИПУ ДНЕВЊАКА лол
Jel si ti beše chaves70din ili je to onaj drugi
Smejem se vec par minuta bez prestanka idi bre u kurac
даниел отворио врата у возу запати за 8000 евра
Propala je jer je postala samodovoljna socijalna mreza koja se ugusila u internim forama, spamu i jedenju govana. Ako se manjak clanova nakon 11 godina postojanja foruma moze nazvati propascu sajta (od foruma valjda trenutno zapravo funkcionisu vukajlija, burek i anars)
lmao, funkcioniše forum vukajlije u pičku materinu, 20 ljudi. krstarica jebena je redit za ovu funkcionalnost
Ok Zapata je hteo da olakša malo sebi i iskenja se po likovima koji su se ispostavili kao stvoreni za šutiranje u glavu i zajebali ga. Mada stoji činjenica koju su neki spomenuli da se ljudima na Vuki kenjalo od Tarzanije, odnosno od tih čudesnih lordova pisanja koji dođu ponovo posle nekog vremena na sajt, istripuju da su se ispišali ljudima po glavi i onda ponovo odjebu od sajta na neko vreme.
Taj fazon nadrkavanja virtuelne kurčine u vreme kada je ovde ordiniralo znatno više ljudi je baš onako fazon onih likova koje su svi zajebavali u osnovnoj školi, pa su rešili da po netu glume mangupe i nadoknade propušteno iz stvarnog života.
A što se tiče priče o zenitu sajta, nešto tripujem da je zenit kako tako trajao možda i do 2013, a onda se sve naglo raspalo, a faktora za to ima ko zna koliko.
a koga realno boli kurac zašto i kako se vukajlija raspala, sve bude i prođe, meni je ovako čak i gotivnije mnogo, nema nekih glupih rasprava oko definicija, postera, reakcija, nema samoproglašenih lordova pisanja i sličnih gluposti, šta, dođeš malo na forum, pročitaš kako armin psuje dekoloa i bartona, loše pokušaje maestrovog trolovanja, dal je jaci ker ili vepar, koja ce kola uzeti coakg itd.
Bolja prica nego u doba umišljenih i usiljenih lordova trolovanja i pisanja. Ne kažem bilo je tu solidnih likova uvek, ali kad se setim onih rasprava i kilometarskih postova onog filantropofoba i sličnih, pa onih loših podilaženja ženskim članicama na ko poslednji pobednik, ma dajte, bolje sad 10 puta realno
koji klosar haha
kkolko kul tema
upis!
xD
Prekul glave koje su otisle su same sebi napravile problem sistemom ja tebi serdare ti meni vojvodo i izgubili su realno stanje svesti da su u nekom tom svetu što bi rekao šomi23 bubuljicavi gimnazijalci sa brkovima od mahovine
Povadiće ih Gručo, msm ako ga dovoljno plate, tarzanija bi mogla da razmatra kupovinu kvalitetnijih internet škrabala, nešto kao PSŽ. Doduše, mogli ste, da nije bilo Frenkija ohoho ahahah
ahahah
Celu stvar je sjebala Kaizenova bela vukajlija.
Od toga se sajt nikada nije oporavio.
E sad vi vidite kad je to bilo.
Ta trauma je iznedrila i tarzane i neke druge glave.
Kraj 2011. početak 2012. tu negde je bilo